Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
selhání erekce ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Vimax: Efektivní a ekonomické řešení problémů s erekcí

Stárnutí je přirozeným procesem, který s sebou přináší nejrůznější neduhy a zdravotní komplikace. Typickým příkladem je erektilní dysfunkce.

V důsledku pokročilejšího věku, spousty stresových situací a také třeba nesprávné výživy začínají mít pánové problémy v intimní oblasti. Většinou se za ně stydí a snaží se je řešit v soukromí. Až poté následně navštěvují odborníka. Ten nejčastěji doporučí Viagru, a to jenom, aby se konkrétního člověka zbavil. Z toho důvodu se vyplatí vsadit na kvalitní čistě přírodní přípravek, jehož užívání nezruinuje vaši peněženku, potažmo rodinný rozpočet. Naším tipem je Vimax. Právě tento přípravek se postará o to, že se vám vrátí chuť na sex a vaše problémy s erekcí se stanou minulostí. Nevěříte? Čtěte dál, představíme jej mnohem podrobněji a nezapomeneme se podělit ani o vlastní zkušenosti.

Co všechno Vimax dokáže?

Přípravek Vimax není určen pouze pro muže mající problémy s erekcí. Nabízí i několik ostatních poměrně ceněných účinků. Pojďme ovšem popořadě a podívejme se na ně mnohem podrobněji.

Zlepšení erekce a zvýšení chuti na sex

Dokonalé prokrvení penisu. Ano, přesně to potřebuje muž ke vzniku dlouhotrvající a kvalitní erekce. Díky prokrvení se navíc zvýší citlivost samotného penisu. Tím pádem si muž sex mnohem více užije a bude z něj mít větší radost i jeho partnerka. Vimax dokáže také povzbudit chuť na samotné milování. Postarají se o to především látky, jako jsou ženšen a tribulus.

Zapomeňte na předčasnou ejakulaci

Krátký sex je především pro něžné pohlaví velkým zklamáním. I proto není problém využít služeb Vimaxu i v případě, že pouze potřebujete milování prodloužit. Vy se tak budete moci radovat nejen z déle trvající slasti, ale i většího prožitku. Ejakulace zkrátka několik minut počká.

Zvětšení penisu

O zvětšení penisu koluje velké množství nejrůznějších mýtů a polopravd. Pánský pohlavní orgán se samozřejmě nemůže zvětšit o nijak závratnou délku! Tedy alespoň bez nějakého odborného zákroku chirurga. Drobné zvětšení ale není nikterak nereálné. Naopak! Vimax se o něj postará. V penisu se nachází celkem 3 topořivá tělíska. S postupujícím věkem se jejich kapacita snižuje. Přesto lze dosáhnout ještě větší délky údu tím, že se dokonale naplní krví. Vimax napomáhá rozšíření cév a průtoku krve. Tím pádem dochází jednak ke zkvalitnění erekce a jednak také k prodloužení penisu, a to v délce od 0,5 do cca 1,1 cm.

Kdo může Vimax užívat?

Prakticky všichni muži starší 18 let, kteří si chtějí užívat kvalitního sexu, jako tomu bývalo v době, kdy byli mladší. Stejně tak se jedná o přípravek, jenž napomůže prodlužení sexuálního aktu a oboustrannému zpříjemnění. Tento doplněk stravy je čistě přírodní a určitě za něj neutratíte tolik peněz jako za jiné.

Pestré ryze přírodní složení Vimaxu

Ne, nemějte strach, naše recenze na Vimax vás nebude trápit sáhodlouhými pohádkami o tom, kolik toho vlastně Vimax obsahuje. Soustředíme se pouze na následující základní účinné látky.

Jinan dvoulaločný (100 mg)

  • pomáhá při rozšíření cév,
  • preventivně chrání před infarktem myokardu a mozkovou mrtvicí,
  • zpomaluje průběh degenerativních onemocnění.

Oves setý (4 mg)

  • snižuje hladinu kyseliny močové v krvi,
  • pomáhá při stresu,
  • účinkuje při potížích se zažíváním.

Kajenský pepř (20 mg)

  • zlepšuje cirkulaci krve,
  • působí proti bakteriím,
  • pomáhá při vstřebání hematomů a podlitin.

Kotvičník zemní (5 mg)

  • zvyšuje zájem o sexuální akt,
  • odbourává z organismu cholesterol,
  • preventivně působí proti mužské neplodnosti.

Serenoa plazivá (80 mg)

  • optimalizuje hladinu hormonů,
  • celkově revitalizuje organismus,
  • napomáhá mimo jiné i proti vypadávání vlasového porostu.

Hloh obecný (17 mg)

  • rozšiřuje cévy, příznivě působí na srdce,
  • má antioxidační vlastnosti,
  • ochraňuje kolagen.

Všehoj asijský (50 mg)

  • podporuje výkonnost,
  • pomáhá při zánětech kloubů,
  • působí proti únavě a nespavosti.

Vitamin E (8,44 mg)

  • ochrání buňky před volnými radikály,
  • působí antioxidačně,
  • zpomalí stárnutí buněk.

Jaké jsou dávkování a cena Vimaxu?

Ve srovnání s podobnými přípravky je dávkování mnohem jednodušší. Stačí pouze jedna jediná tableta denně. Ta se užívá zhruba půl hodiny po jídle. Tento doplněk stravy je určen pro dlouhodobější kúru. Po jednom až několika měsících se markantně projeví jeho pozitivní účinky. A cena? Jedno balení s 30 tabletami vyjde na 1099 korun, jedna z nich tudíž vyjde na 36 korun. Zakoupit si lze hned několik balení. Například u nejobjemnějšího s celkovým počtem 360 tobolek stojí jedna pouhých 21 korun.

Už jen vyzkoušení stálo za to

Uživatelské recenze na internetu se různí. Mnozí lidé si pochvalují nástup erekce již do několika dní, jiné naopak plně pociťují účinky po dvou až třech týdnech. My jsme v redakci nezaháleli a jeden z kolegů redaktorů přípravek vyzkoušel také. Ani se příliš nemusel obětovat. S erekcí nikdy potíže neměl, nicméně sex jako takový mu trval poměrně krátkou dobu, což chtěl změnit. Jednu tabletu užíval po obědě, abychom i my věděli, že si ji skutečně dává. V prvních dnech chodil do práce s tím, že se vlastně vůbec nic neděje a vše je při starém. Už jsme mu tak nějak věřili, že skutečně žádné účinky nepřijdou. Po třech týdnech ale přišel v mnohem lepší náladě. Samozřejmě jsme vyzvídali. Prozradil, že prožil skvělé milování, které trvalo mnohem déle. Dnes je tomu již více než 4 měsíce, co si přípravek na ověřených internetových stránkách výrobce zakoupil. Jeho pravidelné užívání bere jako samozřejmost. Ostatně jedná se o doplněk stravy, který napomáhá i k dostávání potřebných látek do jeho těla. Intimní život se mu ale v pozitivním slova smyslu obrátil o 360 stupňů.

Zdroje informací:

- https://www.vimax.cz/,
- https://bioporadce.cz/vimax/.

K tomuto článku není otevřena diskuze