Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tantra / foto: Shutterstock

Nastartujte svůj sexuální život

Sex je přirozenou součástí každého partnerského života. Když je člověk čerstvě zamilovaný a teprve se se svým protějškem poznává, jde to všechno nějak samo.

Společné chvilky jsou plné vášně a musíte se spíše brzdit, abyste ze sebe každou chvilku nestrhali oblečení. Postupem času ale tyto vášně ochabnou, vztah zajede do každodenních kolejí a do milostných hrátek se spíše přemlouváte. Jak tedy opět zažehnout vášeň v posteli?

Zkuste erotickou masáž

Dá se toho vyzkoušet skutečně mnoho, od erotických pomůcek přes hraní rolí až k lehkému sado maso. Důležité ale bezesporu je, abyste byli s partnerem naladění na stejnou vlnu. Existuje však praktika, která nebude stát nikoho z vás žádné přemáhání, jde o erotickou masáž. Ta rozhodně zažehne opětovný plamen v dlouhodobém vztahu. Mnohem více se totiž otevřete tomu druhému a naučíte se číst řeč těla. Ovšem erotické masáže Praha jsou velmi oblíbené také u single jedinců. Nejde o nic, co by mělo pohoršovat, prostě a jednoduše se jedná o relaxační masáž, kterou vám provádí krásná a nahá masérka. Především jde však o relaxaci a uvolnění po stresujícím dni. I zde je však možnost navštívit masáže určené pro páry.

Pro páry se hodí tantrické masáže

Pro páry jsou v současné době velmi oblíbené takzvané tantra masáže. Důvodem jejich obliby je především to, že se nejedná o mechanicky prováděnou neosobní masáž, ale naopak při ní dochází k často velmi hlubokému propojení a souznění dvou lidí. Všemu napomáhá také příjemné tlumené osvětlení, svíčky, vonné tyčinky a relaxační hudba. I u této masáže vše začíná klasicky, ale na rozdíl od běžného postupu se masér či masérka pomalu dopracuje k vašim intimním partiím. Zatímco v jiném případě byste váhali, zda je tento postup vhodný a vám příjemný, v případě tantrické masáže se všemu jednoduše poddáte a necháte se vést. Vyzkoušejte a uvidíte, že nebudete litovat.

K tomuto článku není otevřena diskuze