Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jak na žhavý sex / foto: Shutterstock

Tip na skvělý dárek pro partnera či partnerku

Už vám došly nápady na překvapení pro vaši drahou polovičku? Není divu, příležitostí, u kterých musíte vymýšlet další a další dárky, je opravdu dost.

Proto pro vás máme jeden originální tip, který vašeho partnera či partnerku zaručeně potěší. A svým způsobem si ho užijete i vy. Jde totiž o erotickou pomůcku.

Erotické pomůcky už dávno nejsou tabu. Sex je prostě přirozenou součástí života většiny dospělých lidí a po několika společně strávených letech už začíná být trochu nuda. Tak proč si ho neoživit? Vsaďte se, že vaše drahá polovička bude nadšená. Z dobrého sexu přece nikdo nebude smutný.

Využijte chytrého průvodce

Znáte z erotických pomůcek tak maximálně vibrátor? To je nejvyšší čas se trochu vzdělat. Zamiřte do e-shopu Růžový slon, který je takovým klenotem mezi českými online sexshopy. Srozumitelně totiž vysvětluje použití jednotlivých pomůcek, zveřejňuje jejich recenze, a dokonce natáčí i informační videa o nabízených produktech.

Mimo jiné má tento sexshop na webu také parádního průvodce výběrem erotických hraček. Vyberete si, zda sháníte dárek pro muže, ženu nebo pár a zobrazí se vám vhodné produkty. A kdybyste si náhodou nebyli jistí, mrkněte na jejich blog na podrobnější vysvětlení.

Užijte si zábavu ve dvou

Většina sexuálních pomůcek sice přinese fyzické potěšení jen jednomu z partnerů, nicméně užijí si je oba. Vezměme si třeba taková vibrační vajíčka. Potěší ženu, nicméně muž má to privilegium její potěšení řídit. On drží v ruce ovladač a může zapínat vibrace například v momentě, když stojí žena u pokladny, nebo na společné návštěvě u rodičů. Proč si takhle nezpestřit nudné dny? Vsaďte se, že tohle je zaručená cesta, jak na žhavý sex. Po takovém hraní se na sebe vrhnete ihned poté, co se za vámi zaklapnou dveře domů. Koneckonců zpestřením milostného vztahu může být i samotný výběr hračky. Pusťte se do něj společně a kupte si dárek k výročí dohromady.

K tomuto článku není otevřena diskuze