Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Chlapy sex už nebaví

Nejstarší nevěstinec v pověstné hamburské vykřičené čtvrti končí kvůli nedostatku zákazníků. Zdá se, že sex vyšel z módy.

Rodinný podnik Hotel Luxor, který své brány otevřel v roce 1948, jde do dražby a příští měsíc nadobro zavře - reportérům Hamburg Morgenpost to potvrdila Madam Waltraud Mehrerová. Zkušená bordelmamá se domnívá, že za pokles zájmu o tradiční sexuální služby může lehce dostupné porno na internetu, nárůst počtu dívek na zavolání a "hlučné disco kluby", které se nacházení ve stejné ulici jako její podnik.

"V St. Pauli se už prostě nedají prodejem sexu vydělat peníze," řekla Madam Mahrerová reportérům. "Jediné, co se ještě tak drží, jsou podniky, kde se tančí se stolech."
Dobou největší slávy podniku byla sedmdesátá léta, kdy podnik zůstával v provozu sedm dní v týdnu a pracovala v něm 12 prostitutek.

"Naši zákazníci byli zámožní a neškudlili." dodává posmutněle bordelmamá, "no a to se teď také změnilo." Hotel Luxor dnes zaměstnává jen čtyři sexuální pracovnice a má otevřeno od úterka do pátku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 193