Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatý valentýn / foto: shutterstock

Tipy na dárky k Valentýnu - parfémy a kosmetika nikdy nezklamou

S blížícím se svátkem zamilovaných řada lidí přemýšlí, čím potěší svou drahou polovičku. V tomto období se na trhu objevuje celá řada krásných dárků, které jsou stylově zabaleny v romantické krabičce. Osvědčeným tipem jsou parfémové a kosmetické sady světově známých značek v kolekcích pro ženy i muže.

Trochu historie

Den svatého Valentýna má pravděpodobně původ ve starověkém Římě, kdy v předvečer svátku Lupercalia od něhož je odvozen, házeli chlapci do urny jména dívek. Dívku, jejíž jméno si vytáhli, si pak následující rok předcházeli. Další verze vzniku tohoto svátku zamilovaných hovoří o knězi Valentýnovi, který potají oddával mladé páry, neboť vládce Říma Claudius II. zakázal svým vojákům se ženit. Po vyzrazení byl kněz 14. února popraven.

Voňavé překvapení

Originální valentýnské dárky rozhodně darujte v romantickém dárkovém balení. Nejste-li příliš manuálně zruční, využijte možnosti nechat si zabalit kosmetiku nebo parfém do tematického boxu přímo v obchodu, kde nakupujete. Punc osobitosti vtisknete osobním vzkazem vyrytým na parfému či kosmetických přípravcích. Pokud chcete na smysly obdarovaného zapůsobit skutečně intenzivně, pořiďte navíc vonnou svíčku. V kombinaci s relaxační koupelí a smyslnou masáží je zárukou dokonalého valentýnského večera.

Dejte mu najevo, jak vám na něm záleží

Květina, čokoláda a kosmetický balíček pro ženu, jaké dárky k Valentýnu pro muže? Zaměřte se na řadu parfémů, které podtrhnou jeho mužnost a osobitý šarm. Vsaďte na toaletní a parfémové vody se svěžími citrusovými, kořeněnými či dřevitými tóny. Nic nezkazíte ani dalšími přípravky pro péči o tělo nebo potřebami na holení. Váš muž se bude cítit hýčkán a opečováván. Pořiďte si svůdné prádlo nebo ho překvapte společným dárkem, jenž okoření váš romantický večer.

Tipy na dárky k Valentýnu - parfémy a kosmetika nikdy nezklamou

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!