Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vášeň pro líné / foto: AdobeStock.com

Vášeň pro lenochy - jak si užít a nenadřít se

Odpíráte svému tělu orgasmus jenom proto, že se vám zrovna do ničeho nechce? Nejste v tom sami. Přitom existuje spousta možností, jak si příjemně a bez jakékoliv námahy zašpásovat.

Dnešní hektická doba tak úplně nenahrává intimnostem. Po náročném dni většina z nás takzvaně “padne na hubu“ a na nějaký špás už nemá ani pomyšlení. Bodejť by ne, vždyť masturbace a sex umí být pěkně vyčerpávající! Naštěstí existují způsoby, jak si užít orgasmus bez námahy, tenisového lokte i namožených zad. Vítejte v budoucnosti uspokojování!

Návod na sex pro líné a unavené

S leností a únavou se nejčastěji potýkají páry v oblasti sexu. Jednou se nechce vám, podruhé vaší polovičce, často jste zmožení oba. Díky tomu se potom sex stává opomíjenou součástí společného soužití a vztah pomalu chátrá. Ale už vám někdo řekl, že do toho nemusíte za každou cenu bušit ostošest?

Existuje celá řada milostných poloh, u kterých se vůbec nenadřete, protože jsou pro líný a pomalý sex jako dělané. Třeba smyslná a romantická pozice “lotosového květu“, kdy muž sedí v tureckém sedu, žena na něj pomalu nasedne a obejme partnera nohama. V této poloze nejde o divokou kopulaci, nýbrž o objetí, polibky a jemné pohyby pánví. Nic namáhavého. A pokud chcete u sexu spíš ležet, vyzkoušejte polohu “lžiček“. Oba si lehněte na bok (žena zády k muži) a pevně se k sobě přimkněte. Při jemném přirážení zůstanou muži volné ruce a on se tak může věnovat ženiným ňadrům nebo klitorisu.

Společné radovánky vám ulehčí i erotický nábytek. Speciální podložky a polštáře na sex totiž dokážou vylepšit úhel průniku a usnadní spoustu sexuálních poloh. Můžete s nimi podložit cokoliv vás napadne – záda, břicho, zadek, boky atd. Teď už vás po sexu nikdy nebude bolet celý člověk.

Ženám pomůže k orgasmu vše, co vrní

Ženský orgasmus je věda. Kolikrát se můžete snažit a usilovně makat, ale po chvíli jsou ruce bolavé, v polštáři vydřená díra a orgasmus pořád nikde. Není divu, že si příště raději pustíte Prostřeno nebo Ulici – je to prostě pohodlnější. Ale co kdyby to tentokrát přišlo tak nějak samo?

Dlouhé chvíle dřiny vám mohou ušetřit prosté věci všedního dne. Zkuste si ke klitorisu přiložit sonický kartáček na zuby, mobil se staženou vibrační aplikací (ano, i takové existují), nebo na něj namiřte proud vody ze sprchové hlavice. Hotová slast a vy skoro nehnete prstem! Možná budete namítat, že používání těchto věcí k sebeukájení je nechutné – ještě že existují šikovné vibrátory na klitoris, které jsou na to jako dělané.

Může se stát, že s vámi klitoris nic nedělá. Co potom? Hra s dildy a dalšími předměty podlouhlého tvaru, vyžaduje akci, do které se vám po dlouhém dni tak úplně nechce. A přesně tyto situace si žádají přirážecí vibrátor! Stačí ho namířit správným směrem a on už si s vaším bodem G poradí. Jestli je pro vás i tohle moc práce, pak už zbývá jen nechat se osouložit šukacím strojem. Tyhle hračky sice bývají trochu hlučnější, ale na tom zase tolik nesejde, protože vy u toho budete ještě o chlup hlasitější.

TIP: Právě vibrátory jsou mezi češkami nejoblíbenější hračky. Které jsou další si přečtěte v článku: Se kterými erotickými hračkami si české ženy užívají nejvíce?

I chlapi si mohou užít bez námahy

Jakkoliv to může znít zvláštně, ale i mužům se někdy nechce. Zvláště pak, když to s pravačkou není ono a na levačce už pobolívá “tenisák“. Už vám ta dřina za těch pár minut potěšení nestojí, takže pivko a kriminálka to jistí? Z podstaty věci musíte vždy vynaložit trochu víc úsilí.

Penis sice není klitoris, ale i v tomto případě se můžete vyvarovat zběsilé ruční práci. Vyzkoušejte rotační nebo přirážecí masturbátor, který většinu práce udělá za vás. Vy jen vsunete penis dovnitř a mačkáte tlačítka. Ne každého však tyhle “udělátka“ udělají až do konce. Ale pak už postačí pár zkušených hmatů a dílo bude bez větší námahy svalstva dokonáno.

Alternativou luxusních napodobenin ženských partií jsou pak podomácku vyrobená honítka či masturbátory. Přečtěte si: Jak vyrobit umělou vagínu. Sice se budete muset trochu pohnout, ale celou akci si zpestříte a nebudete muset vyvíjet takové úsilí.

Cítíte se unavení? Orgasmus vás probere

Je jasné, že každý den není posvícení. Pokud se však cítíte unavení a nic se vám nechce, orgasmus vás zaručeně restartuje. Během vyvrcholení se zvýší srdeční tep a zrychlí krevní oběh. V celém těle nastane pozdvižení a váš mozek zaplaví doslova gejzír endorfinů. Jeden orgasmus a svět je hned krásnější. No a mít orgasmus je přeci tak jednoduché!

Vášeň pro lenochy - jak si užít a nenadřít se

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!