Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mladá láska / foto: Shutterstock

Sexuální typy: co jste zač?

Zjistěte si, jaké je vaše typické jednání v sexu a vztazích. Zjistěte, co jste zač…

Jednička

Žárlivost. Sexuální jednička se pokouší partnera neustále kontrolovat. Pozoruje jej na každém kroku a užírá se žárlivostí. Žárlivost u něj pramení ze strachu, že by někdo mohl být dokonalejší a atraktivnější.

 
Dvojka

Svádění a útok. Sexuální dvojka neustále loví důkazy náklonnosti a důvěrnosti. Udělá vše, aby vytvořila příjemné prostředí, vší silou se snaží ignorovat nebo překonávat překážky. Tyto typy jsou dominantní, vedou partnera a jsou přesvědčeny, že ví, co je pro něj nejlepší.

 
Trojka

Mužskost/ženskost. Sexuální trojky se snaží dokonale odpovídat sexuálnímu ideálu své doby. Hrají dokonale svou mužskou,nebo ženskou roli, sexuální dobývání jako symbol úspěchu je pro jejich sebevědomí velmi důležité.

 
Čtyřka

Konkurenční boj. Sexuální čtyřka se srovnává s ostatními. Je v pokušení porážet lidi, o jejichž přízeň usiluje, aby na ně udělala dojem. Druhá strana to často pociťuje jako konkurenční boj namířený proti ní. Destruktivní stránka se projeví tím, že druhé svádí, aby je pak nechala padnout.

 
Pětka

Důvěra. Pětky se svěřují jen málo lidem a svá tajemství odhalí pouze ve velmi důležitých vztazích. Sexualita je pro ně neverbální formou komunikace. Na své okolí mohou působit chladně a sebevědomě.

 
Šestka

Síla/krása. Zranitelnost vztahu mobilizuje nedůvěru. Muž si chladností a tvrdostí drží nad city kontrolu. Žena svou moc předvádí jako umění svádět.

 
Sedmička

Fantazie. Pro sedmičky je fantazie důležitější než skutečnost. Jsou to fetišisté. Impuls je pro ně zajímavější než skutečný vztah.

 
Osmička

Oddanost. Osmičky chtějí vše kontrolovat a vlastnit, očekávají i od partnera absolutní oddanost těla i duše. Jsou hrdí na svou sílu a jsou nejodbojnější ze všech typů.

 
Devítka

Spojení. Devítka by nejraději žila v někom nebo skrze někoho. Pocity druhého vnímá zřetelněji než své vlastní. Dělá partnera šťastným a zpětně je jeho spokojeností šťastná sama.

Jaký typ jste vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 485