Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hádky / foto: shutterstock

Co muži dělají špatně a ženy nesnáší. Pánové, poučte se ze svých chyb

Pánové, chcete si udržet ženu? Vyvarujte se několika nedostatkům, které si možná ani neuvědomujete, ale které ženám trhají žíly. I když se jedná o drobnosti, když se jich nakupí, mohou způsobit mnoho škody.

Řadu nedostatků či chyb si muži přináší do vztahu už z dob, kdy bydleli se svými rodiči. Ti jim mnohdy jejich život velmi usnadňovali nebo je za nedostatky nekárali. Jenže při soužití s ženou si pánové nemohou zvykat na to, že jim leccos projde. Mnohé ženy jsou generálové, kteří chtějí mít ve svém teritoriu pořádek.

Uklízejte si po sobě své prádlo

Zatímco ženy si po příchodu domů svléknou bundu a do domácího oblečení se převlečou v koupelně, šatně či ložnici, mužům nedělá problém svléknout se za pochodu do trenek napůl na chodbě a napůl v obývacím pokoji. To, co v dalším kroku udělá žena, je sklízení svršků, které postupně hází automaticky do koše na prádlo. Tím narážíme na první nedostatek, kterým pánové trpí a který ženám doslova pije krev.

Muži a pořádek

Abyste si ženu, na které vám záleží, udrželi, nenechávejte oblečení jen tak povalovat se na zemi. Předejdete tím hádkám a tiché domácnosti.

Zapomínáte na záchodovou etiketu

Co ještě dělají pánové špatně a co ženy doslova nesnáší? Řadě lidem se jistě vybavilo “prkénko nahoře”. Takzvaná záchodová etiketa je mnohým mužům velkou neznámou, což může být jeden z hlavních důvodů, proč to s muži řada žen nezvládne. Kromě toho, že se často nechává prkénko nahoře, se řada mužů ani nezdráhá omýt si po sobě toaletu. Na záchod tak ženy chodí s naprostým odporem.

Čisté WC

Pánové, navoňte se!

Zanedbaná hygiena – to je další položka na našem seznamu. Copak se muži necítí? Ptají se ženy. Řadě mužům jejich pižmo však nijak nevadí. Pánové by si však měli uvědomit, že jen ti, kteří dobře voní a kteří se po stránce hygieny nezanedbávají, u žen mohou zvítězit.

Co muži dělají špatně a ženy nesnáší. Pánové, poučte se ze svých chyb

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!