Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vzrušení / foto: shutterstock

Zázrak? Injekce zvětší G bod i orgasmus!

Závidíte kamarádkám, které vypráví o úžasných orgasmech a vy pořád nic? Maximálně nějaké malé vzedmutí na konci? To se teď může změnit po jediné injekci!

Konec nespokojených a neukojených žen. Nyní existují injekce, po jejichž aplikaci se zvětší bod G, což má za následek mnohem vyšší citlivost při sexu. Přípravek se jmenuje G-Shot. Kromě jiného obsahuje kolagen, který po aplikaci výrazně zvětší citlivou oblast.

 

Citlivost bodu G je až ztrojnásobena, což dokonce může mít za následek mnohonásobný orgasmus. Takže pak si můžete třeba na vlastní kůži vyzkoušet to, co prožila blonďatá kráska Meg Ryan ve známé sexy scéně z filmu Jak Harry potkal Sally.

 
8 sekund za 27 tisíc

Zákrok se provádí pod lokální anestézií. Dostat injekci zabere jen osm sekund, ale ta cena! Cesta k orgasmu vyjde v přepočtu na sedmadvacet tisíc korun.

 

Metoda z USA se bezesporu brzy chytí mezi bohatou hollywoodskou smetánkou, takže nejspíše co nevidět uslyšíme o novém hitu mezi celebritami – G-Shot večírcích. Pokud zatoužíte po supersenzitivním G bodu, nejblíže to máte asi do Londýna, kde tuto novinku již na jedné klinice nabízejí.

 

Bohužel ani tato metoda nespasí všechny ženy, které zatím marně vyhlížejí ve dveřích ložnice orgasmus, podle profesora Phanuela Darteyho asi patnáct procent žen vůbec bod G nemá. A kde nic není, tam se logicky nic nezvětší. A zjistit to za 27 tisíc, to už zabolí...

Zkusily byste G-shot injekci?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 93