Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Konečně viagra pro ženy! Maže se na ruce!

Určitě si někdy některá žena řekla, co by s ní asi udělala známá modrá pilulka, kdyby měla účinky na obě pohlaví. Nastala však doba, kdy i pro dámy existuje řešení.

Samozřejmě zde není hlavním cílem cokoli "postavit", ale spíše jde o podporu ženského libida a touhy po milování. Svou konzistencí připomíná gel, proto tento údajný zázrak získal název LibiGel.

 
Kdy nepomůže?

Klinické testování přípravku začalo již v roce 2004 a pokračuje stále. Zatím poslední výzkumy účinnosti gelu se uskutečnily na pětadvacítce žen trpících poruchou hypoaktivní sexuální energie, neboli sníženého libida, ve věku 30 - 65 let.

 

Výsledky dosud zveřejněných testů jsou skvělé. Posuďte sami - sexuální libido se u žen zvýšilo o 238 % a počet souloží byl trojnásobný s mnohem větším prožitkem.

 

Prvotně byl přípravek vyvinut pro ženy s poruchou sekrece testosteronu, tento mužský pohlavní hormon podporuje sexuální chtíč a touhu a je obsažený právě v LibiGelu. Ten má ale působit na každou ženu, která trpí nízkou sexuální energií.

 

Výrobci však upozorňují, že žádný přípravek na bázi testosteronu nedokáže pomoci v případech, kdy jsou příčinou sníženého libida psychosociální problémy.

 
Stačí nanést na paži

A jak LibiGel vůbec používat? Je to velmi jednoduché. Stačí ho nanést na horní stranu paže, účinnost trvá až 24 hodin od namazání. Testosteron se dostává touto cestou do krve právě přes kůži.

Další info najdete na webu samotného gelu.

Může to fungovat?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 143