Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Lék na nudu v posteli? Zákaz sexu!

Milujete se už několik let stále se stejným partnerem? A máte pocit, že to už není taková zábava jako dřív?

Sex s novým partnerem je dobrodružství. Nevíme ještě, jaké polohy si na nás vymyslí, čím nás překvapí, co ho vzrušuje. I on bude teprve objevovat, jaké doteky nás spolehlivě dostanou do varu.

 

Postupem času už víme, jaký sex nás čeká a kde to máme nejraději. Po několika letech jste možná dotáhli společný sex na úroveň profesionálů. Přesto se může stát, že vzrušení nepřichází.

 

Frekvence styků je zpočátku vyšší. Jste schopni promilovat celou noc nebo ze sebe strhat šaty během polední přestávky. Postupně častost sexuálních styků klesá, záleží nejen na chuti, ale i na časových možnostech. Jak sexuální vášeň zase obnovit?

 
Změna. Abstinence

Stačí si vzpomenout, jaké to bylo na začátku. Změňte atmosféru, polohu, místo nebo čas. Vše, co se vám bude líbit, je dovoleno.

 

Často pomáhá i sexuální abstinence. Pokud pravidelně provozujete sex ve středu a sobotu, stane se z toho povinnost a s radostí to už nemá nic společného. Nebo vás baví žít a „sexovat“ podle jízdního řádu?

 

Zakažte si milování třeba na dva týdny. První týden bude úplně bez sexu, druhý týden si dovolte mazlení. Zakázané ovoce nejvíc chutná a třeba opět zažijete skvělý sex, po kterém se vám ještě druhý den budou podlamovat kolena.

Stalo se vám něco podobného ve vztahu?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 95