Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Seznamka / foto: shutterstock

Zkušenosti lidí při on-line seznamování: povyražení za úplatu, intimní fotky i tragické příběhy

Seznamování přes internet je stále oblíbenější. Jak je to možné? Je to dnešní dobou? Nebo je jen pohodlné se seznámit v obývacím pokoji, v teplákách a hned s několika potencionálními partnery zároveň?

Seznamování ve virtuálním světě

Využití seznamky k hledání partnera byla dříve spíše ostuda, dnes se na to díváme jako na zcela běžnou záležitost. Seznamování online využívají jak ženy, tak i muži. Chcete si najít životního partnera? Rádi byste poznali nové lidi či přátele? Jen se nudíte nebo hledáte milenku, milence? Pak není nic jednoduššího, než si založit profil na některé ze seznamek a potom už jen vybírat. A vybírat a vybírat, akorát pozor, abyste nepřebrali.

Hledání partnera
Hledání partnera – Zdroj: Shutterstock.com

Na koho můžeme na seznamce narazit

Pokud si začnete psát a protějšek vám přijde sympatický, schůzku a osobní setkání dlouho neodkládejte. Pamatujte však na to, že ten nebo ta na druhé straně, nemusí ve skutečnosti být vůbec tak skvělý, jak se vám přes displej telefonu nebo přes obrazovku počítače zdá.

Ptala jsem se uživatelů online seznamek, jak se jim seznamování daří. Mužská část odpovídala hodně v tom smyslu, že dámy se nestydí nabízet přes seznamku sex za peníze, fotky za kredit, nebo se jen tragickými příběhy snaží vymámit z mužů peníze. Na druhou stranu, jsou tam i ženy, které se chtějí reálně sejít, ať už za účelem vážného seznámení nebo jen postelového povyražení.

Ženská část respondentek se vesměs shodla na tom, že seznamky jsou plné lhářů, sexuálních loudilů a rozšiřovatelů ornitologických sbírek. Zároveň jedním dechem dodávají, že lichotky ze strany mužů jsou příjemné a je jedno za jakým účelem je muži napíšou.

Seznamka
Seznamka – Zdroj: Shutterstock.com

Může to tedy vyjít?

Dovolím si tvrdit, že ano. Znám osobně případy, kdy se dva seznámili na online seznamce a takzvaně jim to klape. Zkrátka jde o to, potkat v kybersvětě toho pravého, tu pravou. Každopádně používejte u seznamování online především hlavu. Případné schůzky si plánujte na neutrální půdě, ideálně v restauraci nebo kavárně, kde nebudete sami.

 

Zdroj:

https://tchiboblog.cz/seznamovani-pres-internet/

 

Fenomén dnešní doby je seznamování online

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!