Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex / foto: shutterstock

13. komnata s názvem mokrý orgasmus. Jak ji odemknout?

Mokrý orgasmus nebo chcete-li ženská ejakulace, je snem mnoha mužů. Touží poznat jaké to je, když přivedou partnerku na vrchol rozkoše a následně ještě překročí pomyslnou hranici.

Mnoho mužů touží zažít mokrý orgasmus ženy

Mokrý orgasmus ani zdaleka nezažije každá žena. Málokterá se dokáže natolik uvolnit a oddat pocitu vzrušení a nebo nepotká partnera, který by jí mokrý orgasmus přivodil. Muži po mokrém orgasmu ženy touží, některé ženy se za něho však stydí.

Vzájemná důvěra
Vzájemná důvěra – Zdroj: Shutterstock.com

 Co je to vlastně mokrý orgasmus ženy?

Mokrý orgasmus ženy, nebo také ženská ejakulace, je vlastně výstřik tekutiny nahromaděné kolem Skeneho žláz. Na základě zkoumání ženského ejakulátu je prokázáno, že se jedná o čirou tekutinu, která s močí nemá mnoho společného, i když si to mnoho, převážně žen myslí. Mokrého orgasmu je dle studií schopno dosáhnout pouze 30 % ženské populace. Jen zlomek z těchto žen dosahuje mokrého orgasmu při klasické souloži. Jde o souhru správného dráždění bodu G, vzrušivosti ženy a toho, jak dalece je žena schopna se uvolnit a orgasmus jako takový si užít.

Tajemství orgasmu
Tajemství orgasmu – Zdroj: Shutterstock.com

 Jak nejjednodušeji dosáhnout mokrého orgasmu ženy

Nejjednodušším způsobem, jak docílit toho, aby žena zažila vlastní ejakulaci, je pravděpodobně ta situace, kdy partner dráždí ženu rukou. Prsty pronikne do pochvy ženy s tím, že dlaň směřuje směrem vzhůru k podbřišku partnerky. Zhruba ve vzdálenosti tří až čtyř centimetrů od vchodu do lůna ženy, na vrchní části pochvy, se nachází legendární bod G. Jeho správným drážděním spolu s přitlačení na Venušin pahorek dochází k maximálnímu vzrušení partnerky. Intenzita dráždění, která je zapotřebí k vyvrcholení ženy, je individuální.

Žena by měla být uvolněná a ani ona, ani partner by k tomu neměli přistupovat tak, že je to cesta za výstřikem. Pokud se žena dostatečně vzruší a partner v dráždění nepřestane ani pokud zaznamená stahy pochvy, může dojít k takzvanému grálu mezi orgasmy a žena prožije orgasmus s výstřikem.

Vzrušující okamžiky
Vzrušující okamžiky – Zdroj: Shutterstock.com

Nenechte se odradit pokud to hned nepůjde

Pokud se vám hned nepovede u ženy docílit mokrého orgasmu, neházejte flintu do žita. Je to o uvolnění, o tom vychutnat si sex jako takový a dopřát partnerce co nejvyšší vzrušení. Mokrý orgasmus ženy je už jen taková pomyslná třešnička na dortu.

 

Zdroj:

https://www.dama.cz/clanek/zenska-ejakulace-neboli-mokry-orgasmus-co-to-je-a-jak-ho-dosahnout#part=1

 

13. komnata s názvem mokrý orgasmus. Jak ji odemknout?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!