Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex po ránu / foto: shutterstock

Muži, ženy a jednorázovky

Jak je možné, že co se při seznamování zdá skvělé a slibné do budoucna, najednou skončí po první noci?

Na začátku je to tak krásné

Seznámíte se, třeba přes seznamku s mužem. Píšete si, vše je zalité sluncem. Báječně si rozumíte. Zahrnuje vás lichotkami. Píše vám, jak jste krásná, sexy, okouzlující. Pak si telefonujete. Jeho hlas je podmanivý a v superlativech chválících vaši osobu nepolevuje. Pomalu se vznášíte a opíjíte se tím pocitem, že jste pro někoho bohyně. A plánuje se setkání.

Romantické setkání
Romantické setkání – Zdroj: Shutterstock.com

Když na prvním rande chemie pracuje ve velkém

Sejdete se. Slovíčka plná něžností a komplimentů. Tu a tam letmý dotek. Chemie mezi vámi je téměř hmatatelná. Po schůzce se vám nechce tohoto prince hned tak opustit, a tak když vám nabídne doprovod domů, pozvete ho ještě na pozdní kávu k sobě. Oba víte, co to znamená. Hned za dveřmi ze sebe strháte svršky a přesunete se za vášnivého líbání do ložnice. Na posteli se odehraje něco nepopsatelného. Vášeň spaluje celé tělo, je to dokonalý milenec. Pořád vás líbá a říká slovíčka plná něhy. Říká právě jen vám, jak jste úžasná, krásná, jak si to s vámi užívá a nemůže se vás nabažit. Potom, co je po všem, se k sobě tulíte a svírá vás v náručí. Užíváte si to.

Proč pak dělá mrtvého brouka?

Rozloučíte se. Ještě vám řekne, jak se mu od vás ani nechce a políbí vás na rozloučenou. Od rána jste jako vyměněná. Vznášíte se na nachovém obláčku pocitu snad i zamilovanosti. Napíšete mu zprávu, jak se vám to líbilo a jak vám už teď chybí. A na odpověď čekáte marně. Celé dopoledne nic, ani písmenko. Odpoledne napíšete znovu a ejhle, zpráva zůstane nedoručená. Zřejmě si vás zablokoval. A nastane myšlenkový galamatyáš. Proč? Co se stalo? Je v pořádku? Vždyť to bylo tak úžasný. To přeci není samo sebou.

Nenaplněný vztah
Nenaplněný vztah – Zdroj: Shutterstock.com

A co se tedy stalo? Je to prosté

Zážitek s vámi byl sice intenzivní a fajn, jenže proč se vázat? Život přeci nabízí tolik možností a různé seznamky jsou k lovu jako dělané. Někteří muži jsou zkrátka jako motýli. Stejně okouzlující, jako přelétaví.

 

Zdroj:

https://www.databazeknih.cz/knihy/proc-muzi-chteji-sex-a-zeny-potrebuji-lasku-39976

Muži, ženy a jednorázovky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!