Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milenka a milenec / foto: shutterstock

Nevěra? Může mít mnoho podob. Seznamte se s nimi

Není nevěra jako nevěra. Dostaví se do vztahu velmi často neočekávaně, po špičkách, ovšem může napáchat řadu škod.

Typ č. 1: nevěra fyzická

Zjistili jste, že právě vás partner nebo partnerka podvádí? Možná se sami přistihnete, že ke zjištěné informaci přistupujete velmi odlišně na rozdíl od vašich blízkých, kteří nezareagovali zrovna pozitivně. Ono podvádění je velmi subjektivní záležitost a každý se na něj dívá jinak. Rozhodující jsou konkrétní typy nevěry, kdy první je takzvaná nevěra fyzická ve formě polibků, tulení a sexu.

Mluvíme o nejznámější formě nevěry, která je v mnoha případech pouze jednorázovou záležitostí. Jelikož se však naruší pomyslná fyzická intimita, právě ona vede nejčastěji k rozchodu.

Fyzická nevěra
Fyzická nevěra – Zdroj: Shutterstock.com

Typ č. 2: nevěra emocionální

Vedle fyzického podvádění zde máme nevěru emocionální, která je ryze o pocitech a citech. Emoční energie a pozornost se přesouvá na někoho jiného, což vede k trávení menšího množství času s partnerem nebo partnerkou.

Typ č. 3: digitální nevěra

Současná moderní doba s sebou také přinesla řadu novinek, a to dokonce i do světa podvádění. Takzvaná digitální nevěra je v současné době něčím, co plyne většinou z nudy během víkendu. Tajné dopisování, někdy romantické nebo eroticky nabité fotografie či jiné podobné interakce s uživatelem na druhé straně mobilního telefonu.

Jak již bylo zmíněno, digitální nevěra velmi často vyplývá z chvilkové nudy, jindy z nedostatku adrenalinu nebo podobného vzrušení.

Digitální nevěra
Digitální nevěra – Zdroj: Shutterstock.com

Typ č. 4: mikropodvádění

Náš seznam ukončíme takzvaným mikropodváděním, které v mnoha očích nelze označit za nevěru v pravém slova smyslu. Mluvíme o chování na hraně, kdy člověk výrazně flirtuje nebo se podobným způsobem zapříčiní o chování, které třetí stranu vzruší.

Jinými slovy můžeme říct, že se jedná o takové intimní vibrace, kdy koncovým „snímačem” těchto vibrací není váš partner či partnerka, ale třetí osoba.

 
Zdroj:

https://www.novinky.cz/clanek/zena-vztahy-a-sex-neni-nevera-jako-nevera-existuji-ctyri-typy-podvadeni-40410835

Nevěra? Může mít mnoho podob. Seznamte se s nimi

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!