Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Chytré ženy mají horší sex

Myslíte, že vzdělání je vždy výhoda? Omyl? Pokud máte rády sex, je lepší chodit za školu...

Často myslíte při milování na něco jiného a pak máte problémy s dosažením orgasmu? Nejste samy a věřte, že to nemusí být vina vašeho partnera, který vás nedokázal dostatečně zaujmout. Je to proto, že váš mozek je prostě natolik navyklý pracovat, že nedokáže pořádně vypnout ani v ložnici.

 
Zajímavá zjištění

Němečtí vědci se zabývali tímto problémem a došli k zajímavým zjištěním. Zpovídali na dva tisíce žen ve věku mezi 18 a 49 lety s různým vzděláním a sociálním zázemím. Zjištění bylo přinejmenším nečekané.

 

Čím vyššího vzdělání ženy dosáhly, tím byly méně spokojené se svými sexuálními prožitky.

Čísla jsou skutečně překvapivá. Podle studie celých 69 procent  žen s dokončeným vysokoškolským vzděláním přiznalo, že má velice často problémy s dosažením orgasmu. Zatímco u žen s nižším vzděláním mělo tento problém jen 38 procent.

 

A teď babo raď! Budou se muset ženy rozhodovat mezi vzděláním a sexem? Nebo to matka příroda zařídila tak, protože nepočítala s tím, že by ženy mohly dělat něco jiného než rodit a vychovávat děti? Nebo není na vině vzdělání, ale mnohem více problémů a zodpovědnosti?

Jaké jsou vaše zkušenosti v tomto ohledu?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 341