Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Cattrall / foto: Reuters

Sexy lidé nemívají skvělý sex

O tom, že sexy lidé nezažívají v posteli žádné zázraky, je přesvědčena herečka Kim Cattrall, kterou proslavila role v seriálovém hitu Sex ve městě.

Podle svých slov měla ve svých mladších letech ještě méně než uspokojivý sex. A proč? Prý proto, že byla příliš zaměstnána strachováním o vlastní tělo, než aby si naplno užila ložnicových radovánek.

 

Dnes jednapadesátiletá herečka, která v Sexu ve městě hraje svůdnou Samanthu Jones, která může mít v posteli prakticky koho si zamane, říká, že její sexuální život se v mnohém rapidně zlepšil, když se sama více uvolnila a zapověděla si strach o to, jak vypadá.

 

Kim Cattrall si je jistá, že podobné problémy v sexu mělo a má mnoho sexy lidí. A říká to i veřejně, naposledy se s tímto názorem svěřila britskému vydání magazínu Cosmopolitan.

 

Hezoun mě nic nenaučil

„Každý od krásných žen a okouzlujících mužů očekává, že si v posteli užívají jen extrakvalitu. Ale tak to není. Na obrazovce jsem vždycky vypadala sexy, ale že by mi to zajistilo nějaké zázraky v posteli? To ne,“ řekla Kim.

 

„Proč? Protože to je jen image. Vlezla jsem třeba do postele s vážně úžasným chlapíkem a doufala, že mě naučí něco, co jsem prošvihla. Nenaučil,“ doplnila.

 

Ve velmi otevřeném rozhovoru herečka také prohlásila, že pro dobrý sex je nutné včas odhalit kouzlo masturbování. „Čím dříve se to naučíte a čím lépe to budete umět, tím výrazně pomůžete i svému sexuálnímu životu. Bude mnohem lepší,“ zakončila stále atraktivní blondýnka.

Co myslíte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 129