Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mladí milenci / foto: Shutterstock

Nejhorší sexuální zranění. Au!

Většina úrazů při sexu nemá vážnější následky, zahojí se to samo. Jako třeba drobné trhlinky po sexu "na sucho", kdy se sliznice dostatečně nezvlhčí. Ale existují i úrazy, po kterých vám pomůže jedině doktor.

Cucfleky

Modřiny způsobené podtlakem a sáním ústy jsou nejčastějším sexuálním úrazem. Většinou skoro nebolí, ale protože jsou pak vidět, často způsobí veliké problémy až dodatečně. Třeba tak, že nevěrník či nevěrnice jsou díky těmto modřinkám odhaleni.

 

Ale cucfleky jsou v našem článku možná jediným zraněním, které jste už někomu způsobili, nebo s nímž jste se museli sami vyrovnat. Nyní už si držte klobouky, pojedeme z kopce…

 
Drcení varlat

Když žena laská muži varlata a trochu víc stiskne, požitek se může rychle změnit v utrpení. Někde je to ale místní zvyk. Třeba na venkově v jižním Německu prý ženy takové mučení při souloži provádějí běžně. Pro tuhle bolestivou praktiku tu mají i název, drcení varlat říkají "denglování“.

 
Zlomený penis

To je možná noční můra každého muže, který o takovém zranění někdy slyšel. Nejde o zlomeninu v tom smyslu, jak ji známe, protože v penisu není žádná kost. To "jen" prasknou obaly topořivých těles, muži se pak na jeho „chloubě“ udělá obří modřina, krvácí a nejspíše to i dost bolí.

 

Tato nehoda se stává nejčastěji při poloze, kdy je žena nahoře a kdy může z neopatrnosti nasednout na ztopořený úd tak nešťastně, že ho tím pohmoždí. Přestože na první pohled vypadají tyto "zlomeniny“ hrůzostrašně, většina z nich se nakonec zahojí bez následků. Postižený muž se však musí připravit i na několikatýdenní sexuální půst.

 
Vykloubený penis

Ani tady nejde o "vyklooubení" v pravém slova smyslu, protože ani kloub v penisu nenajdeme. Jde o kuriózní úraz, ke kterému dochází při divokém sexu, kdy se penis vlastně obrátí naruby. Odborně: penis se odtrhne od kůže a vklouzne pod tzv. stydkou sponu do šroubu. Neptejte se, co to znamená, raději si to ani nepředstavujeme.

 

Tady už ovšem nepostačí obklady ani chlácholení, nastoupit musí operační zákrok.

 

Když pochva zakousne penis

Křečovité stahy svalů kolem poševního vchodu mohou údajně ve výjimečných případech sevřít penis a nepustit. Ale spíš se to objevuje ve filmech či vtipech než v reálných postelích.

 

Pokousaný či ukousnutý penis

Orální sex, který většina mužů tak miluje, může občas skončit i tragicky. Když žena stiskne i zoubkama, opět se místo rozkoše dostaví bolest. Myslíte si, že se to nestává? Naopak, ženy podle zkušeností lékařů muže omylem kousnou do penisu docela často.

 

Někdy to mohou udělat i naschvál, když například zjistí, že je muž podvádí. K ukousnutí ale nejspíš dojít nemůže. V čelistech takovou sílu nemáme. 

 

Problémy s análním sexem

Příroda naše pozadí nepřizpůsobila souložení, a tak takový sex s sebou přináší řadu problémů. Vznikají miniaturní ranky, praskliny, zanáší se infekce, vznikají hemoroidy, může dojít k poruchám vylučování stolice, jež mohou později vést až k neschopnosti ji udržet.

 

Jde se tomu částečně vyhnout, pokud se použije lubrikační gel nebo lubrikační kondom. Nebo prostě tak, že se "to" dělá do otvorů k sexu uzpůsobených.

 

Ani ženy nezůstanou ušetřeny

Většina sexuálních zranění se sice týká mužů, ale i na ženy občas dojde. Nejčastěji jde o různá poranění pochvy, ať již v samotném poševním vchodu, nebo hlouběji, v oblasti takzvané klenby.

 

Trhliny vznikají buď při násilném pohlavním aktu, ale ještě spíš v případech, kdy jde o nepoměr mezi rozměry pochvy a penisu. Nebo při masturbaci, kdy si žena do pochvy vsune předmět s ostrými hranami apod.

 

Do pochvy nikdy nefoukat!

Co je prý vůbec nejnebezpečnější, to je foukání do pochvy. To se údajně nikdy nemá dělat, je to totiž strašně nebezpečné. I poměrně malý tlak vzduchu může způsobit průnik dělohou a vejcovody do břišní dutiny a na malér je zaděláno. Ženě je hned špatně.

 

Dřív byla nejedna takto postižená žena omylem operována kvůli podezření na prasklé střevo. Zbytečně. Pokud "tam" ženě někdo foukne, měla by počkat, až se vzduch sám z břicha vstřebá. 


Když se to koze nelíbí…

Zoofilie, tedy pohlavní styk se zvířetem, je kapitola sama pro sebe. Tam se může stát úrazů nepočítaně. Často se stává, že zvířeti se takový zájem člověka jednoduše nelíbí, pak může kopnout, trknout i těžce pokousat. Taková poranění jsou nebezpečná i kvůli možným infekcím ze zvířecí tlamy.

Jaké sexuální zranění jste kdy utrpěli?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 461