Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Přiznání: Měl jsem sex s 1000 aut

Místo žen miluje auta, píše jim básně, zpívá jim, sexuálně je zneužívá. Měl sex už s více než 1000 auty. Edward Smith z amerického Washingtonu se přiznal k šokující úchylce. Na auta trpí už od dětství.

„Když vidím nějaké to zaparkované autíčko, přísahal bych, že cítím, jak potřebuje lásku,“ uvedl Smith a dodal: „Bylo mi třináct, to kolem mě začaly jezdit corvetty, což jsou neuvěřitelně sexy auta. Cítil jsem, že je chci.“

 

Svou zvláštní vášeň Smith dlouho skrýval, nakonec ho ale odhalila jistá televizní stanice. A získala mu prazvláštní popularitu po celém světě. Teď je všude známý jako ten, který zneužil více než tisícovku nejrůznějších vozů.

 

„Oceňuji krásu aut. Když se jedná o automobil, chci jít ještě dál, než jen vyjádřit mu obdiv. Mám pocit, že mu tím vlastně vyjadřuji lásku. Možná tím trochu vybočuji z normy,“ řekl podivín v televizním pořadu. Možná? Kdepak, naprosto vybočuje z veškerých norem…

 
Poprvé v patnácti

První sex s autem měl v patnácti. Dnes je mu skoro šedesát, ale auto ho nepustila. Zkusil si sice i vztah se ženou, ale nebylo to ono. Volkswagen Brouk je prostě jen jeden. Toho prý žena nenahradí. Jeho poslední partnerkou je Vanilla. Což je právě populární brouk v bílé barvě. Nemusíte to číst znovu, Smith vážně své vozy označuje za partnerky.

 

Jedna partnerka, pardon auto, mu ale nestačí. Kromě Vanilly se „věnuje“ i své 35leté Cinnamon, což je zase Opel GT. Neopomíná přitom ani o dost mladší Ginger, což je jméno pro Ford Ranger Splash.

 

Nejvíce ale miluje právě brouky. Otázkou je, zda to je pro Volkswagen opravdu dobrá reklama. Je to ale tak. Než si pořídil Vanillu, obcoval pět let s jiným broukem jménem Victorie.

 

Porno? Seriál Knight Rider

Chcete-li vědět, se kterým autem si nejvíc užil, překvapí vás možná následující odpověď. „Nejvíc mě to bavilo s helikoptérou,“ řekl Smith. Pornem je pro něj přitom každý film o autech. A ty, v nichž je vůz v hlavní roli, jsou pro něj doslova elektrizující. Takový seriál Knight Rider, to byla pro Edwarda přímo nepřetržitá extáze…

 

"Mluvím s nimi, jako by to byly opravdové milenky. Vím, co mám v srdci, a nechci se měnit. Nejsem nemocný a nechci nikomu ublížit, ale autům prostě dávám přednost," řekl reportérům listu Telegraph. "Někdy mě nějaké auto zaujme, počkám, až se setmí, připlížím se k němu a pak ho laskám a líbám," zakončil.

 

Podobně ujetí "automilovníci" se teď sdružují na internetu, dopisuje si jich už asi pět stovek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 497