Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Čech druhý v masturbaci. Vydržel 8 hodin!

Jedna jediná minuta chyběla a Česká republika mohla mít evropského mistra v masturbování.

František Klimeš z Prahy se držel mezi největšími vytrvalci, ale nikoliv vlastní vinou nakonec skončil druhý.

Mohl být první
Franta by v dánské Kodani, kde se mistrovství konalo, podle svých slov rád masturboval dále, ovšem rozhodčí se rozhodli maratón předčasně ukončit. Závod probíhal v omezeném čase od pravého poledne do dvaceté hodiny večerní.

To k vítězství přivedlo domácího borce. Ale považte: jeho náskok na Frantu činil pouhou jednu minutu! To je opravdu smůla.

Ale po odeznění emocí bude český reprezentant jistě spokojen i se stříbrnou příčkou. Vždyť na ní dosáhl v novém českém rekordu osmi hodin a pěti minut nepřetržitého masturbování.

Češi jsou přeborníci
Dosud byl českým rekordmanem Marcel Rimmel, jenž se rovněž před několika lety účastnil podobného klání v masturbaci v britském Londýně a také tam tehdy skončil druhý. Jenže v britské metropoli na stříbro stačilo šest a půl hodiny. Nárůst nového rekordu je tedy více než znatelný, rozdíl je přes hodinu a půl.

Zdá se, že se čeští borci v této disciplíně stále zlepšují a bez problému drží krok se světovou špičkou. Vedle posledních dobou kulhajících hokejistů a fotbalistů tak máme další „sport“, ve kterém vlaje česká vlajka na nejvyšších stupních.

Sedmadvacetiletý Klimeš jistě nepověsí kariéru profesionálního masturbátora na hřebík. Při české kvalifikaci se ostatně nechal slyšet, že by rád pokořil metu devíti hodin nepřetržitého užívání svého údu.

Smysl podobné akce?
Ptáte se na smysl takových akcí? "Je to charitativní akce, jejímž smyslem je zejména to, aby se masturbace stala standardním tématem konverzace. Není to ni, za co by se měl člověk stydět. Chceme tak podpořit obyčejné lidi, aby se zbavili ulit a stali se šťastnými a spokojenými. Masturbace pomáhá v sexu i v běžném životě," uvádějí organizátoři.

V Kodani vše uspořádali sexuální edukátorka a terapistkou Pia Struck (Dánská matka masturbace a kvalitnějšího orgasmu) a Národní asociace spokojených sebeukáječů ve spolupráci s Evropskou akademií orgasmů a dalšími partnery, pod patronací Centra pro sex a kulturu ze San Franiska (Dr. Robert Lawrence a Dr. Carol Queen).

V kalifornském San Francisku se pravidelně koná světový masturbační maratón, a to pod názvem Masturbate-A-Thon.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 472