Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nevěra v televizi / foto: Shutterstock

Nevera po slovensky. Ostrá TV show!

Sexuologové při nevěře radí vytrvale zatloukat, na Slovensku je teď ale všechno jinak. Od února tu vysílají reality show "Nevera po slovensky", před televizní kamerou se tak může objevit kterýkoli nevěrný muž či žena.

Formát pořadu pochází z Ameriky, kde se pod názvem "Cheaters" (Podvodníci) vysílá už od roku ářčáář2000. Do pořadu se může přihlásit kdokoliv, kdo má podezření, že je mu partner nevěrný a chce zjistit pravdu.

 

Štáb na podezřelého nasadí soukromé detektivy a samozřejmě i kamery. Pokud se podezření potvrdí, za účasti kamer dojde k otevřené konfrontaci mezi oběma partnery, a to velmi často přímo in flagranti. Přitom pak musí často – jaký div - zasahovat ochranka. A o sledovanost je postaráno…

 

Nevěrník pobodal moderátora

Protože taková konfrontace zdaleka nemusí skončit jen u facek a nadávek. A zdaleka také nemusí skončit jen „Itálií“ mezi oběma partnery. Tak třeba v americké verzi show nachytaný záletník přímo před kamerami pobodal moderátora pořadu Joey Greca.

 

Libor Bouček, který moderuje slovenskou verzi, doufá, že jeho nic tak dramatického nepotká. K nějakým těm šťouchancům už ale také došlo. Paradoxně právě Libor Bouček se nedávno rozváděl za velké pozornosti bulváru tady i na Slovensku s tamní populární moderátorkou Mariannou Ďuriačovou právě kvůli její nevěře. Teď odhaluje další nevěrníky přímo v televizi.

 
Slovenské příběhy

V prvním slovenském dílu byl muž, kterému bylo podezřelé, že se jeho žena vrací pozdě domů a moc utrácí. Televizní štáb společně s týmem detektivů zjistil, že za tím je žena. Ne jedna, ale hned několik. Scházely se ve vile, kde natáčely videa pro erotické live chaty.

 

Manželovi se tehdy neskutečně ulevilo. Byl ohromně rád, že mu žena nezahýbala, ale že se „jen“ svlékala před zraky tisíců mužů s internetovým připojením…

 

Televize ukázala i příběh Zuzany a jejího manžela Tibora. Zuzana ho podezírala a její podezření se ukázalo jako podložené. Manžel se coby učitel autoškoly sexuálně stýkal se svými žačkami. Byl nachytán přímo při činu a dost se pak divil.

 

Sice zkusil metodu zmiňovanou v úvodu "zapírat, zapírat, zapírat", ale vzhledem k tomu, že ho kamera natočila s polonahou dívkou, kterak se vášnivě líbají v jeho autě, manželka mu to samozřejmě nezbaštila. Vše skončilo ostrou hádkou a hned po skončení pořadu prý Zuzana podala žádost o rozvod.

 

I další žena, která podezírala svého manžela, měla pravdu. S kamerou ho načapali v nedbalkách a s prostitutkou. Vypadá to, že Slovensko je nevěrou prolezlé a že ještě bude na co se dívat. Pokud tedy nevěrníky nový pořad nevyplaší a nebudou si dávat větší pozor.

 

U nás by to nejspíš s partnerskou věrností nebylo o nic lepší, zatím ale žádná z televizí tuto reality show neohlásila.

 
Najatí herci?

Věrohodnost pořadu na Slovensku ale trochu otupila zpráva, že někteří protagonisté byli jen najatými herci.

 

„Příběhy byl opravdové, ale skuteční účastníci nechtěli před kameru,“ uvedla televize JOJ. „Takové přiznání vyžaduje hodně odvahy, věříme, že se nám přihlásí člověk, který bude ochoten odhalit totožnost. Veřejné odsouzení nevěry by pro něj mohlo být největším trestem,“ doplnila mluvčí televize.

 

Podobný problém s účinkujícími řešila před čtyřmi roky i veřejnoprávní Slovenská televize. Tehdy vyšlo najevo, že angažovala herce do pořadu Pošta pro tebe.

 

Mnohem dál zašli v holandské BNN, kteří přišli s kompletně hranou záležitostí. Tvářili se, že jde o reality show, v níž vítěz získá umělou ledvinu. ářčáářMísto zpěváků či nevěrníků tu soutěžili právě čekatelé na transplantaci ledvin. Dárkyní se měla stát umírající Lisa. Jenže z Lisy se vyklubala herečka a z reality show reklama na dárcovství orgánů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 81