Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Líbací robot z Japonska

Japonci mají šílené nápady, to každý ví. Japonci mají také moc rádi roboty, to víme jakbysmet.

 A Japonci jsou ve svém hektickém životě plném odosobňujících technologií často sami, bez partnerů. To jsou některé z důvodů, proč japonská společnost SEGA chystá uvedení líbacího robota. A očekává velkolepý úspěch.

Přínosné funkce

magazin.cz
Jmenuje se E.M.A, což je zkratka pro Eternal, Maiden, Actualization, a kromě toho, že vypadá jako hračka pro děti, má několik opravdu zajímavých funkcí.

Především dokáže třídit vizitky a blíže nespecifikovaným způsobem je rovnat, dále umí pěkně zpívat, samozřejmě také tancovat a prý se pohybuje jako opravdová dáma. To vše s jeho, respektive jejími 38 centimetry vzrůstu.

Ovšem tyto funkce jsou jen příjemným bonusem k tomu, proč se z robota takřka jistě stane prodejní hit. Umí totiž líbat jako málokdo.

Libovolné množství polibků
Celá procedura probíhá nadmíru jednoduše. K robotické přítelkyni stačí naklonit hlavu dostatečně blízko, aby vás zaregistrovaly speciální senzory a spustily líbací mód. Potom už dostanete pěkný, ale asi nepříliš teplý polibek.

Bateriemi poháněný robot je vybaven senzory pro fyzické překážky, pohyby i zvuk. Dokáže se přitom ohýbat v loktech, ramenou, pasu a kolenou.

E.M.A je cílena pouze na japonský trh, neměl by však být problém ji odsud objednat, jelikož internetové obchody země vycházejícího slunce zasílají už i do našich končin. Připravte si přitom zhruba 175 dolarů, tedy kolem 2700 Kč.

SEGA cílí především na dospělé publikum a ve svých střízlivých odhadech uvádí, že do jednoho roku chce prodat deset tisíc kusů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 188