Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

G-shot: zaručený a bouřlivý orgasmus

Co byste odpověděli partnerce, pokud by se zeptala na vážně jednoduchou věc: „Jak bys reagoval, kdybych ti zaručila, že mě při každém sexu přivedeš k orgasmu?“ Nejspíš byste byli potěšeni a nadšeni.

Přesně tak reagoval na podobný dotaz partner jednačtyřicetileté Angličanky Caroline Cushworth. „Tak jsem mu řekla, že podstoupím zcela nový zákrok, který mi to umožní. Bonus navíc bude, že mé orgasmy budou také mnohem více intenzivnější než dosud,“ popsala Caroline výsledek intimního rozhovoru s partnerem.

 
Rozkoš za tisíce

Sedmadvacetiletému Christopherovi doslova spadla čelist a zmohl se jen na: „To zní vážně moc dobře.“ O čtrnáct dnů později se Caroline stala první britskou ženou, která podstoupila tzv. G-shot, nechirurgický zákrok, který má posílit G bod, nejcitlivější oblast v těle ženy. To vše za „lidovku“, 800 liber, v přepočtu nějakých 24500 korun.

 

G-shot je novinka pocházející ze zámoří. Zákrok se provádí pod lokální anestezií, zabere pouhých osm vteřin a na první pohled vše vypadá náramně jednoduše.

 

Kolagen se injekčně vpraví přímo na G bod. To samo o sobě citlivost bodu nikterak nezvýší, ale díky aplikaci kolagenu se zvětší oblast bodu rozkoše a tím prý mohutně vzrostou i šance na orgasmus. Bod je totiž jednodušší najít.

 
Co říká testerka?

Britskému listu Daily Mail to první „testovací králík“ potvrzuje. „Vážně jsem nikdy předtím něco takového nezažila. Mám dokonce několikanásobné orgasmy, je to úžasné,“ vyprávěla Caroline. „Napoprvé to bylo tak intenzivní, že jsem se úplně vyděsila. Teď si sex skvěle užívám, pokaždé, co se milujeme, mám orgasmus,“ doplnila.

 

G bod je pojmenován podle lékaře Ernesta Grafenberga, který ho poprvé popsal před více než padesáti lety v odborném sexuologickém časopise. Objevit ho však není úplně snadné, zatímco řada žen si díky G bodu užívá, některé jeho stimulaci nejspíše nikdy nezažijí. „Ani já jsem nevěřila, že na tom něco je. Myslela jsem si, že neexistuje, že jsou to báchorky,“ řekla Carolina.

 
Některé to nespasí

Ale před pár lety zjistila, že ne. „Můj tehdejší partner prohlásil, že ho chce najít. Tak jsme ho hledali, hodiny a hodiny, strávili jsme tím opravdu hodně času,“ usmála se. „Nebylo to jednoduché a zabralo to hodiny experimentování, ale nakonec se to povedlo. Ale nemyslím si, že G bod lze objevit během jedné noci,“ poznamenala.

 

S G bodem se prý Carolinin sexuální život v mnohém zlepšil. Když se ale doslechla o metodě G-shot, chtěla to okamžitě vyzkoušet. „A jsem náramně spokojená. Musela jsem čtyři hodiny čekat, než jsme se mohli milovat, ale stálo to za to. Paráda,“ zakončila.

 

Bohužel ani tato metoda prý nespasí všechny ženy. Patnáct procent žen totiž bod G vůbec nemá. A kde nic není, tam se logicky nemá co zvětšit…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 158