Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Oholeno / foto: sxc.hu

Zpověď gigola: luxusní auto za sex

Ženy ho zahrnují dárky jako poděkování za jeho společnost. A ne ledajakými, třeba luxusními vozy. Ale co na to říká jeho matka? Úspěšný gigolo odhaluje několik tajemství ze zákulisí svého „povolání“ i života.

Tenhle Angličan si říká Golden, jeho pravé jméno je ale Greg. Tvrdí, že život gigola není vždy až tak jednoduchý, jak by si spousta mužů představovala. „Třeba když se ráno probudíte s kocovinou poté, co jste vypili až příliš drahého šampaňského,“ zažertoval. Golden napsal o životě gigola knihu, která se stala trhákem především mezi ženami.

 

„Chtěl jsem se vyhnout tomu běžnému životu, který žijí téměř všichni okolo. Od devíti do pěti v práci, to nebylo nic pro mne. Tak jsem zkusil tohle,“ popisuje Golden s tím, že se rozhodně nepovažuje za prostituta, spíše za určitý druh moderního hejska.

 

Podle svých slov pochází Golden z dělnické rodiny a na londýnské univerzitě studoval hudbu. Právě na univerzitě začal pronikat do nočního života v Londýně, dělal DJe, neustále hledal nové příležitosti. A pak to zkusil jako gigolo. Byla to podle něj trefa do černého.

 

Nejlepší jsou třicítky

Mezi Goldenovými klientkami jsou především ženy okolo třicítky. „Výhoda třicítek je, že jsou při penězích, mají mnohem lepší příjmy a jsou mnohem mocnější než dvacítky. Já mám na starosti zábavu a skotačení, ony to, aby měly platnou kreditku,“ popsal deníku Times vzájemný vztah gigolo.

 

Nejčastějšími zákaznicemi jsou vytížené ženy, které se soustřeďují na kariéru a na nějaký vážnější vztah nemají čas. A je jich je evidentně hodně. Během rozhovoru s redaktorkou deníku Times zvonil gigolovi neustále mobil v kapse. „Někdy během tří dnů zajdu do jedné restaurace se třemi různými ženami, číšník už pak na mne kouká trochu podivně,“ usmál se.

 

Golden přitom „pracuje“ po celém světě. Pronajímají si ho dámičky v Paříži, Londýně, New Yorku, prostě kdekoliv. Na začátku v žertu tvrdil, že jeho život není vždy jednoduchý. Musí to být vážně obtížně, když třeba newyorská zákaznice zaplatí 20 tisíc dolarů za vaše oblečení…

 
Z čeho žije?

Golden totiž nebere za své služby hotovost, zásadně přijímá pouze dárky. Když se mu tedy chtějí zákaznice odvděčit, udělají to nejlépe tak, že mu koupí právě oblečení, pozvou ho do restaurace, zaplatí mu cestu i pobyt. Z čeho ale tedy financuje běžný život, přece nemůže jen popíjet Dom Pérignon. To není na hlad to pravé ořechové…

 

„Když zestárnete, zjistíte, že si vystačíte jen s málem,“ řekl sice, ale věřili byste mu, když si pronajímá velký byt na dobré adrese v Londýně, řídí Jaguar XJ6 a tak? „Jaguar je darem od klientky, už jsem ho někde odřel a nemám na to, abych ho spravil,“ doplnil. Není to ale příliš přesvědčivé.

 

A tak vysvětlil, jak probíhá jeho běžný den. „Začínám obědem, který obvykle kupuje někdo jiný. Během dne si čtu, hraji na piáno, poslouchám muziku. Možná bych mohl být trochu produktivnější,“ zašklebil se. Když den pokročí, zamíří na schůzku nebo do klubu.

 

„Mívám pravidelné klientky, telefonní seznam s pár čísly, objevují se také dívky na jednu noc. Když se například rozejdou s přítelem, prakticky okamžitě mi zavolají,“ uvedl. „Zásadně se ale nestýkám s vdanými a zadanými ženami, přes to nejede vlak. Nechci žádné spory s manželi a příteli,“ dodal.

 

„Ne vždy se má práce točí okolo sexu, třeba si jen povídáme, když potřebují podpořit. Většinou za mne klientky hradí útratu a tak, žít se tedy z toho dá,“ poznamenal.

 
Co na to rodiče?

Co na to ale říká jeho matka? Smířila se s jeho „prací“? A ví o ní vůbec? Podle Goldena byla matka třiatřicet let šťastně provdána za jeho otce. Oba prý knihu četli. „No, mysleli si, že jsem muzikant s hromadou přítelkyň, který neustále pendluje mezi světovými velkoměsty, a tak to pro ně bylo trochu překvapení. Ale srovnali se s tím,“ uvedl Golden s tím, že jsou na něj hrdí.

 

Gigolové tady budou stále, je přesvědčen Golden. Je to prý tím, jak špatná je většina mužů v posteli. „Můj úspěch je v empatii, dovedu ženám naslouchat, jsem k nim pozorný a citlivý, takové nemohou najít. Ti okolo nich jsou sebestřední a sobečtí. Mnoho chlapíků je vážně stupidních, ale díky nim mám práci,“ konstatoval.

 

A vypadá to, že to tak ještě nějaký čas bude. Telefon v Goldenově kapse nepřestával zvonit po celou dobu rozhovoru. Deník Times zaplatil oběd a Golden pospíchal na večerní schůzku do západního Londýna. Tak takhle si tedy žijí gigolové…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 298