Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Jak se balí zajíčci

Zajíček, koloušek, prostě zvířátko na hraní - to je muž, který je mladší než vy, milé dámy.

Věkový rozdíl může být až 15 let. Záleží pouze na vkusu. Jak již bylo avizováno, zajíčky si hledáme pro pobavení a pokud zrovna v posteli potřebujeme výkonnějšího partnera. Je to záležitost ve většině případů krátkodobá, protože takový koloušek brzy přestane bavit a nastane čas pro jeho výměnu nebo vyhledání muže pro perspektivnější vztah.

Ale vyzkoušení stojí za to. Je to jako osvěžující vítr ve vaši ložnici i ve struktuře vašeho volného času. Kdo další k vám bude obdivně hledět a žvatlat: „Bohyně! Ty jsi prostě bohyně!“

Navíc výhodou je, že zajíčci nebývají příliš žárliví, nechtějí si pořizovat rodinu (toto neplatí vždy – pozor, pozor!) a nevyžadují pravidelný přísun jídla a uklizený byt.
Krom toho je dovoleno vlastnit více zajíčků současně!

Kde se dají najít?
Dobré lovné teritorium je na diskotékách a v klubech. Ideální jsou pak kolejní kluby, kde zaručeně potkáte mladé maso. Je dobré uzpůsobit outfit, účes a líčení účelu, za kterým vyrážíte do noci. Nevolte nic extrémně provokativního, důležité je působit mile a přístupně konverzaci.

Další teritorium je jednoznačně internet. Chaty a seznamky jsou skvělá líheň. Posílejte ovšem pouze fotky z mladších let.

Další případnou oblastí jsou kamarádi vašeho stávajícího kolouška. Mezi nimi snadno najdete nového zábavného samečka. Ostatně, kamarád taky rád. Ale buďte opatrné, čím diskrétněji to provedete, tím lépe.

Jak přitáhnout kolouškovu pozornost
Nechte ho, ať si vás prohlédne. Usmějte se, občas mrkněte jeho směrem… Postup je naprosto standardní.

Podaří-li se navázat konverzaci, začněte podle zlatého pravidla: „Trošku zaujetí, trošku obdivu.“ Bavte se o tématu, o kterém dost víte a předpokládáte, že on také. Ovšem pozor, nikdy nesmíte předvést, že jste schopna ho převálcovat malíčkem.

Každý člověk je jiný, budete muset vytušit dobré konverzační téma. Někdo se bude bavit o kolečkových bruslích, focení, jiný o hudbě a další o počítačových hrách.

Jak postupovat
Konverzaci začněte nenásilně. A uvidíte, zda si padnete do oka. Na internetu je tenhle bod snazší, protože si budete nějakou dobu povídat, než vyrazíte na schůzku. Lepší jsou chaty než seznamky. Vybírejte místnosti s názvem sex, flirt a podobně.

V posteli si to prostě užívejte a řekněte si o všechno, co chcete. Přece jste si ho pořizovala na sex, případně na zpříjemnění volných chvil, tak jakýpak stud. Proč taky? Koloušci jsou většinou méně zkušení než žena, takže tahle kapitola prostě nebude problém.

Na co si dát pozor
Nemluvte o věku. Když už není nazbyt, prostě si tak 10 až 15 let uberte. Lhát se sice nemá, ale v tomto případě je to základní bod strategie. Krom toho je to i v jeho zájmu, přece mu nepřivodíte životní trauma!

Moc nechytračte. Oni jsou zajíčci většinou nezkušení v praktických životních otázkách, takže témata jako hypotéka, řemeslníci, daně a úřady jsou prostě tabu. Kdybyste takové věci znala, bylo by to velmi divné.

Důležité je nezapomínat na barvení vlasů! Je třeba zajít ke kadeřnici častěji než obvykle.
Nenoste u sebe doklady nebo je alespoň mějte dobře schované. Nebylo by dobré, kdyby v touze obdivovat vaše foto uviděl také datum narození.

Dávejte si pozor v situacích, kdy je doklady nutné předložit. Například pokud si vás koloušek vede na noc na kolej, budete muset ukázat občanku, na to pamatujte.

Neutrální oslovení
Neberte je do svojí společnosti. Vaši přátelé mohou nevědomky prásknout skutečný věk a máte po legraci. Navíc ho nemáte, abyste s ním rajcovaly po známých, ale abyste rajcovaly S NÍM.

Pokud si pořizujete několik zajíčků zároveň, naučte se neutrální oslovení a nepoužívejte křestní jména. V tomto případě je vůbec třeba větší ostražitosti.

Trvanlivost
Vztah většinou končí, když vás koloušek přestane bavit (3 měsíce – rok, podle libosti). Také se může stát, že vám začne lézt na nervy svojí nezkušeností, ukončí studia a odcestuje domů či si najde jinou. Je to prostě různé.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 458