Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sex s černoškou? Plusy a mínusy

Říká se, že když je opravdu povedená černoška a hlavně mulatka, strčí absolutní většinu bělošek hravě do kapsy. Myšleno v živočišnosti a erotickém náboji, který z ní vyzařuje.

Asi se takovým snědým ženám vážně těžko odolává, ale jaké to je, dostat čokoládovou kočku opravdu se vším všudy?

 

Je třeba dávat si bacha!

Pokud se rozhodnete navštívit africký kontinent a obdivovat jeho skvosty, a to nejen v podobě přírodních a kulturních krás, buďte velmi opatrní.

 

Nejenže v mnoha zemích Afriky je vysoké riziko nákazy pohlavních nemocí, kde vévodí bohužel ta nejvážnější - AIDS, ale také se můžete setkat s tím, že se žena vehementně bude snažit dostat se s vámi do Evropy, kde bude mít lepší podmínky pro život.

 
Vaším prvním plusem tedy je, že jste vůbec bílé pleti.
 
Jaká je cena ženy?

V některých zemích je také celkový nedostatek mužů, jsou to především státy, kde probíhaly občanské války. Pozor si často musíte dát i na rodiny žen. Pokud se o vás nějakým způsobem dozví, je dost pravděpodobné, že vám sami rodinní příslušníci začnou dívku nabízet k sňatku.

 

Není to jen kvůli jejímu dobru, aby se dostala do civilizovanějšího světa, ale očekává se, že za ni také řádně zaplatíte v naturáliích (pokročilejší země preferují peníze, ale někde se dá smlouvat i v ovcích, kozách nebo kravách). Standardy jsou stanoveny různě, Masajové si například své ženy cení přibližně na deset krav.

 

Jiný kraj, jiný mrav. A vkus…

Africkým mužům by jejich krajanky, které obdivuje Evropa na přehlídkových molech a na stránkách časopisů, moc vzrušení nepřinesly. Všeobecný model ideálu spíše štíhlých žen se v Africe příliš nenosí, zde se opěvují na naše poměry až obézní ženy.

 

Hlavními kritérii úspěchu jsou přitom obrovské kulaté zadky a pořádná stehna. Velkým prsům obvykle tolik neholdují. Zalíbení v takových postavách má i své opodstatnění, korpulentní dámy se považují za přitažlivé také proto, že zřejmě mají dostatečný přísun jídla, kterého v Africe rozhodně není nazbyt, tedy zřejmě nebudou chudé.

 

Navíc hubená žena je více podezíraná z nějakého onemocnění (AIDS, tuberkulózy a jiných).

 
Zcela rozdílné dojmy

A jaké jsou reálné zkušenosti s černoškami? Dva kamarádi mají sexuální zkušenost s čokoládovou slečnou, ale každý si ze své milostné avantýry odnesl naprosto odlišné pocity.

 

Jeden si před dvěma lety vyjel na dovolenou do Brazílie, seznámil se s hezkou černoškou, která mu částečně dělala i průvodkyni. Po pár dnech ho zavedla až do ráje v podobě sexu. Tak smyslnou divočinu s žádnou jinou prý nikdy nezažil, navíc se údajně ničemu nebránila.

 
Druhému se podobně nepoštěstilo. Léto tráví v Čechách, přes rok žije v Americe, kde také poznal nádhernou černošku. Nějakou dobu se scházeli a došlo i k sexu. A jeho hodnocení? Sloní kůže (doslova, tak byla drsná) a co hůř, osobité pižmo, které ho - slušně řečeno - prostě nevzrušovalo...

A co vy? Máte nějaký podobný exotický zážitek?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 400