Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Dalších 10 žhavých tipů na super sex

První desítku máme za sebou. Komu to ale bylo málo, nic se mu nezdálo dostatečně dobré nebo má naopak už všechno dávno za sebou, těm nabízíme novou várkou deseti tipů, jak si ozvláštnit sluncem a erotikou provoněný život.

1. Nečekaný striptýz je pokaždé příjemné zpestření, buďte ale oblečená v tom, co nosíte běžně doma, ať už je to volné triko, vytahaná košile, tílko a dámské boxerky nebo cokoli jiného. Oblékněte si pod svůj domácí úbor sexy prádlo a až to partner nebude vůbec čekat a pomalu se bude chystat jít spát, pustíte hudbu a začnete... Bude koukat, co se to najednou urodilo pod domácím mundůrem a pokaždé, když vás v něm napříště uvidí, vzpomene si...

 

2. Až spolu půjdete na večeři do restaurace (je lepší vybrat takovou, kde mají na stolech ubrusy přesahující stůl), vezměte si na sebe kratší sukni a kalhotky zapomeňte doma. Těsně předtím než dojíte, vezměte jeho ruku a dejte si ji pod sukni, aby zjistil, jak jste "zapomnětlivá". Pokud se na tohle necítíte, stačí mu jen pošeptat, že celou dobu nemáte kalhotky. Rychlejší placení a úprk z restaurace už zřejmě nikdy neuvidíte.

 

3. Zahrajte si nějakou hru. Tady je ale lepší, když se zúčastní víc lidí. Na oslavě nebo party je třeba zábavné, když se utvoří dvě družstva, každé si před sebe na stůl postaví několik kelímků piva zhruba do poloviny plných. Jedno družstvo se ping-pongovým míčkem strefuje do kelímků druhého družstva z určité vzdálenosti, pokud se trefí, protější družstvo (tedy ti, kterým přistál míček v kelímku) musí pivo v něm nalité vypít a dolít do něj pak nové. Družstva se samozřejmě v házení míčků střídají. Na hygienu prosím příliš nehledět. Paradoxní je, že čím více jsou lidé opilí, tím více se strefují, takže opatrně, mohlo by se to i trochu zvrtnout.

 

4. Jedete kamsi daleko autem už nějak moc dlouho po dálnici a pomalu se stmívá? Skoro všechno už jste si během jízdy řekli a oba začínáte být ospalí? Zvlášť pokud partner začne za volantem nebezpečně zívat, první pomoc je nevyhnutelně nutná. Začněte ho hladit a mírně mačkat po stehně a pak i v rozkroku, to by ho mělo udržet při bdělosti. Pro odvážnější je tady i verze dálničního orálního uspokojení. Ale pro jistotu raději zastavte na odpočívadle…

 

5. Nechte si ruce přivázat k posteli a ještě šátkem zavázat oči. Zcela se musíte oddat tomu, co s vámi udělá váš partner či partnerka. Chce to už trochu vzájemné důvěry, ale zbystří se vám ostatní smysly a pokud má dotyčný dostatek fantazie, jen tak na tenhle zážitek, kde budete v silně submisivní roli, nezapomenete.

 

6. Pánové, zkuste malou přepadovku. Pokud víte, že vaše drahá je pro každou špatnost, bude nadšená. Přistupte k ní zezadu třeba při mytí nádobí, začněte ji líbat na krku a poměrně nedočkavě se dobývejte pod její oblečení. Pak už jen nechte spadnout kalhoty na půl žerdi a vůbec na nic se neptejte. Kdyby jí to náhodou bylo nepříjemné, dá to najevo. Ale ženy mají rády, když jsou občas v zajetí pořádně dominantního muže.

 

7. Neuvidíte se s partnerem delší dobu? Určitě by nezapomněl i tak, ale potěší ho, když mu do mobilu namluvíte své erotické představy, samozřejmě s ním v hlavní roli nebo se po jeho odjezdu doma vyfoťte v lechtivější póze a až od sebe budete daleko několik dní, pošlete mu to mmskou se vzkazem, že už se nemůžete dočkat jeho návratu.

 

8. Až příště budete partnera vzrušovat ústy a pokud jste striktně proti polykání, můžete to udělat jako profesionálky. Nedovolte příteli ejakulovat na břicho nebo prsa, kam se to obvykle dělává v takových případech, zvlášť ne pak někam do kapesníku, může to pro něj být i mírně potupné. Nastavte mu obličej, nejlépe tvář a bradu, mějte pootevřenou pusu a přitom se na něj zespoda neustále dívejte. Takové situace jsou typické pro pornofilmy, takže s největší pravděpodobností se mu to bude líbit.

 

9. Masáže zkuste někdy malinko ozvláštnit, ženě včetně zad namasírujte i zadeček a nohy. A žena muži zase může natřít hrudník olejem a masírovat ho svými prsy a ztuhlými bradavkami. Použijte ale celkově při masážích takové oleje nebo mléka, co nepálí. Pokud se například taková chladivá mentolová emulze na masáže zmožených svalů dostane při milování tam, kam nemá, pálení je pak přímo pekelné!

 

10. A na konec příjemná poloha pro oba - je za použití okraje postele nebo kuchyňské linky. Jedna verze je, že si muž sedne na kraj postele a žena se obrkočmo posadí na něj. Když se ještě prohýbá v zádech a zaklání, muž má její prsa v úrovni očí. Určitě si nebude stěžovat. Druhá verze je za pomocí stolu nebo již zmiňované linky v kuchyni, žena si zády k ploše lehne tak, aby byla těsně u okraje a zvedne nohy nahoru, přičemž muž může pohodlně k ní ve stoje. Výška se dá korigovat polštáři.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 134