Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zklamání v posteli / foto: sxc.hu

Tragéd v posteli. Jak ho poznáte?

Pokud jste ještě neměly tu čest poznat "umělce", co se znaveně odkulí hned po svém vyvrcholení, přetáhne přes sebe deku a do minuty usne, buďte rády. Ale není všem dnům konec, rozhodně není vyhráno.

I takhle si totiž někteří muži představují normální průběh sexu, který má být potěšením pro oba dva...

 
Nevěřte všemu

Tragikomický výstup v posteli až podezřele často předvádějí ti, co se zpočátku kasají, co všechno mají za sebou a že po sexu s nimi už nevzdechnete po nikom jiném. Takoví rádoby nadsamci žijí ve svém světě a už jen to, že jsou schopni něco podobného, byť jakoby v žertu, vypustit z pusy, o nich něco vypovídá.

 

Pokud se nejedná o srandistu známého široko daleko, který myslí takové řeči s notnou dávkou nadsázky, měla by se vám v hlavě rozsvítit varovná kontrolka. Pokud však přesto toužíte zažít ono údajné nezapomenutelné číslo, buďte připravena na všechno...

 
Kdy máme zbystřit

Kromě již zmíněného vychloubání jsou dalšími varovnými signály i další skutečnosti, mezi které patří třeba i názor, že žena patří k plotně a jejím údělem je starat se o domácnost a děti. Takový muž zastává teorii, že chlap je pokaždé hlavou rodiny a tento, podle něj tisíciletími odzkoušený, tradiční model si nenechá vymluvit.

 

Pokud prostě už z jeho genderového postoje vycítíte, že ženu vnímá jako podřadnější pohlaví a škatulkuje ji především do role hospodyňky, je velká pravděpodobnost, že ani v sexu si s vámi nedá moc velkou práci.

 

Jak to obvykle probíhá

Typický příklad postelového ignoranta se dá sestavit jen těžko, ale všeobecně ho moc neužije na předehry a už vůbec se netrápí vymýšlením nějaké maličkosti, která by mohla partnerce zpříjemnit pocit ze sexu.

 

Takže intimní osvětlení pomocí svíček, erotické masáže, povídání si, uvolňující popíjení vína a jakoukoli podobnou snahu navodit ideální atmosféru raději neočekávejte. Tomuto muži to stejně nic neříká a kvůli vám si rozhodně nebude dělat násilí.

 

Jeho dotyky bývají nadrženě zbrklé, prsa často hněte jako těsto nebo chytne vaší ruku a naléhavě si ji přikládá na rozkrok, čímž vám naznačuje, že je už zcela připraven. Vy máte být samozřejmě automaticky také. Nedělá si žádnou hlavu s tím, pokud evidentně nejste vzrušená, obvykle má po ruce lubrikační gel a když dojde, sliny poslouží rovněž dostatečně.

 

Následuje série několika pohybů tam a zpátky, chvíli se zmítá v orgastických křečích a je po všem. Tedy samozřejmě pouze u něj. Chvilku ještě nehnutě leží, pak se odvalí jak padlý tuleň a v mžiku chrní.

 
Dnes už je to lepší

Naštěstí je takových mužů čím dál méně, o sexu se mluví otevřeně a návodů, jak uspokojit ženu je všude plno.

 

Kolikrát mužům už záleží na uspokojení ženy více než na svém. A když už ne kvůli partnerce, snad aspoň z vlastní ješitnosti a z obav, že o nich mohou začít kolovat historky. Třeba o neschopnosti v posteli, to se pak bude teprve snažit, aby z toho opravdu měli něco oba dva.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 609