Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Co jste (možná) nevěděli o ženách

Tyto svůdné bytosti skrývají nejedno překvapení...

Nejprve se podívejme na pár věcí, které o ženách už dobře víme. Mají pramalou úctu k logice, dokáží své výroky popřít hned v následující větě a přesto mít stále pravdu. Umí balancovat ve složitých vztazích s muži, a to i bez jejich participace. Jsou schopné číst myšlenky a časem mnozí pochopí, že není nic křehčího než nezlomná žena.

Dobře, ale co už tak běžně známé není?

Mechaničky vydělávají více než mechanici
Obecně platí, že ženy jsou stále placeny hůře než muži. Stačí se podívat prakticky na jakoukoliv kancelářskou práci a zjistíte, že muž bere o třetinu až čtvrtinu více. Ovšem existují také zaměstnání, kde jsou ženy placeny lépe. Pomineme-li prostituci, jedná se o takové, ve kterých se ženy příliš neobjevují.

Například mechanik. Je pravděpodobné, že žena si v této profesi vydělá více než muž. Jak je to možné? Inu, díky svým verbálním schopnostem dostane více lépe zaplacených zakázek. Nehledě na to, že ženám se věří více než mužům.

Jedna z deseti žen nikdy neměla orgasmus
Skutečnost, že desetina žen nikdy nezažila orgasmus, se nedá příliš dobře dokázat a čísla tak často kulminují.  Z nějakého důvodu ženské tělo nemá orgasmus stanoveno jako prioritu. V podstatě ani není nutné ho dosáhnout kvůli početí, jak je tomu v mužském případě.

Podle odborníků je ženský orgasmus velice komplexní záležitostí, jež spojuje pohlavní orgány s mozkem. Zdravý mozek a zdravé tělo tak více než co jiného ovlivňuje ženskou touhu po sexu.

Ženy kupují více aut než muži
Tento průzkum byl sice proveden v USA, ovšem dá se předpokládat, že ostatní vyspělé společnosti se mu blíží. Nás to tak bude čekat za několik let. Bohatá panička pokukující v autosalonech po drahých kárách je minulostí. Obchodníci se dnes soustředí na všechny ženy. Ty totiž kupují 52 % nových a 53 % použitých vozů.

Ženy také v průměru stráví nakupováním auta o tři týdny více než muži. To je obhajováno jejich rozvážností a touhou po nakupování.

Ženy snesou nevěru, pokud se týká jen sexu

Pánové, pokud koketujete s nějakou tou aférkou, jednak si ji dobře rozmyslete a druhak si dejte pozor, aby se týkala pouze sexu. Pak totiž máte stále velkou šanci udržet si váš stávající vztah, ve chvíli, kdy se nevěra provalí.

Jistě, ženám to je nepříjemné, ovšem mnohem lépe přestojí sexuální úlet, než když zjistí, že jste si k milence vybudovali emocionální pouto. U mužů tomu tak není. Nezávazný sex partnerky s jiným mužem je z jejich strany pro vztah devastující.

Vzrušení naprázdno ženy bolí

U mužů je to poměrně známý jev. Pokud dojde ke vzrušení, penis se ztopoří a zvětší se také varlata. Pakliže je však vzrušení protahováno více, než by bylo třeba, začnou muži cítit v genitáliích nejrůznější nepříjemnosti až po bolest. Málo se ale ví, že ženy jsou na tom dost podobně, byť není známo, zda cítí stejnou či podobnou míru bolesti. Proto by muži na své partnerky měly brát ohled a neuspokojovat jen sebe.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 179