Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Belohorcová / foto: Shutterstock

Zuzana Belohorcová o svém prvním sexu

Jaký byl první sex Zuzany Belohorcové a jak na něj vzpomíná?

Slovenská kráska Zuzana Belohorcová si svůj první sex odbyla jen několik dní před dovršením plnoletosti. Tehdy prý snad ani nevěděla, o co jde.

Vzpomíná na to ráda
"Bylo to příjemné. Někdo na tu zkušenost z dospívání nerad vzpomíná, já docela ráda. Bylo to nové a neprobádané. Za pár dní jsem poté slavila osmnáctiny. Teď už mám určité zkušenosti a na erotiku nahlížím jinak," přiznává Belohorcová.

Dnes už Zuzana ví, že sex v osmnácti letech vypadá jinak než ve třiceti. Jak hlasatelka a moderátorka tvrdí, pohled na sex se díky životním zkušenostem mění.

Belohorcová se občas zamýšlí i nad mužskou aktivitou a pasivitou v erotice. Někteří muži se jí údajně svěřují, že už se nemohou milovat od večera do rána bez přestávky, jako tomu bylo dříve.

Každý to má jinak
"Podle mých zkušeností jde o individuální problém. Ve čtyřiceti je někdo aktivní i po sexuální stránce, jiného to ani ve dvaceti letech nebaví. Proti starším milencům nic nemám. Když je skvělý partner a pokud mezi milenci působí pozitivní energie a jejich vztah má jiskru, sexu se ti dva mohou oddávat neustále," míní rodačka ze Žiliny.

Někdejší absolventka bratislavské Státní konzervatoře je přesvědčená, že kvalitní sex není v životě tím nejdůležitějším. Partneři by si měli podle jejího názoru především mít o čem povídat, protože velká láska za čas vždycky vyprchá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 126