Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hugh Jackman / foto: Shutterstock

Sexuální praktiky X-Mana Hugha Jackmana

Myslíte, že filmová role nemůže ovlivnit sexuální život? Hugh Jackman by vám mohl vyprávět.

Australský herec Hugh Jackman, kterého prestižní magazín People vyhlásil nejžhavějším žijícím mužem planety, přiznal, že si s manželkou Deborra-Lee Furnessovou koření svůj sexuální život. A to kostýmy, které Hugha proslavily na filmovém plátně. Největší úspěch prý slavil s převlekem mutanta, burzovního makléře a drsného tetovaného vězně.

magazin.cz

"Jednou jsem se po filmování nestihl odmaskovat a přišel jsem domů v kostýmu vězně. Manželka na chvíli ztuhla, ale pak se na mě vrhla, jako na prvním rande," přiznal se smíchem herec.

magazin.cz

Jejich sexuální vztah prý najednou chytil druhou mízu. "Žena se mi svěřila, že kdykoliv jsme spolu v posteli a já jsem převlečený za nějakého filmového hrdinu, připadá jí to stejně vzrušující, jako by mě podváděla. Ale v dobrém slova smyslu," uvedl Hugh, který naposledy potěšil svoji manželku kostýmem sexy mutanta Wolverina z filmového hitu X-Men.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 114