Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Chvíle po sexu maximálně sbližují

Větší důležitost se přikládá předehře, je řada fíglů, jak ženu vydráždit a jít na to co nejlépe, aby byl úspěch zaručen. Jistě, je třeba dostat se do nálady, ale neméně příjemné bývá to, co následuje po dobrém sexu..

Přitom tyto momenty se příliš neřeší a když už, obvykle spíše nějakými sarkastickými a ironickými poznámkami o unavených chlapech a užvaněných ženských, které by nejraději do usínajícího partnera pořád jen láskyplně hučely…

Chtějí si užít „dojezd“
Ženy snad ani nemají potřebu povídat si do noci, ale spíš si užívat doznívající vzrušení, které v nich po milování stále ještě pulsuje. Rády by si vyslechly něco lichotivého, jak moc se to partnerovi s nimi líbí, chtějí se do usnutí vzájemně hladit, šimrat po zádech nebo ve vlasech.

Nebo se aspoň pořádně přitulit a smět usínat v blízkosti partnera a užívat si maximálního pocitového souznění.

Pokud se po několikáté stane, že se muž otočí, odbude si pusu na dobrou noc a do pár vteřin spí a ještě pekelně chrápe, může začít pracovat typicky ženská řešitelská povaha. Začne přemýšlet, proč je tak pozorný před milováním a po něm následuje tohle. Jestli si jde jen za svým, aby dosáhl svého a potom už nemá smysl jí věnovat pozornost.

Není důvod k obavám
Ale téměř nikdy to není důvod k obavám, bylo již průzkumy dokázáno, že orgasmus na muže v jejich těle působí stejně účinně jako prášek na spaní a opravdu nemají potřebu cokoli dál probírat.

Mužům rozhodně nejde jen o vlastní uspokojení, zvlášť pokud jim na ženě záleží. Většina z nich dokonce považuje orgasmus partnerky přinejmenším za stejně důležitý jako jejich vlastní a když se to vše podaří, berou to trochu jako dobře odvedenou práci, po které následuje zasloužený odpočinek, tedy spánek.

Ale na druhou stranu jsou to chvíle, kdy je hladina našich hormonů v tom nejlepším rozpoložení. Neexistují snad momenty, kdy bychom se cítili spokojenější a když po sexu následují ještě jemná objetí, polibky, šeptání milých slov, hlazení po těle… vztah to může jedině upevnit.

Nejšílenější hláška?
A řeči, že pánové si na mazlení nepotrpí a záleží jim jen na vlastním uspokojení jsou totálně mimo. „Jde ti stejně jenom o to jedno!“ je ta nejšílenější hláška, co žena může vypustit z pusy. Zřejmě je po legendární „mám tě ráda, ale beru tě spíš jako kamaráda“ u mužů všech věkových kategorií druhou nejméně oblíbenou větou z úst žen.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 214