Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Shutterstock

Jennifer Aniston k seznamkám na netu

Rozvedená čtyřicetiletá herečka Jennifer Aniston, která nyní žije v bouřlivém vztahu s hudebníkem Johnem Mayerem, se nechala slyšet, že internetové seznamování je "nenormální a zrůdné".

I kdyby prý byla sebezoufalejší, nikdy by se nesnížila k tomu, aby hledala partnera prostřednictvím virtuálního světa, kde se leckdo vydává za někoho jiného a lepšího.


"Seznamky na internetu mě vážně děsí. Je to zrůdnost. Vždyť každý muž se tam prezentuje jako pohledný, metr pětaosmdesát vysoký, vysportovaný a dobře zajištěný," pohoršila se herečka.

Kdo je tady duševně chorý?

Jsou to podle ní většinou výmysly, za nimiž se skrývají nejrůznější duševně choří lidé nebo jiná nebezpečná individua, kteří využívají virtuální anonymity k tomu, aby si vytvářeli svá "nová neexistující alter ega".

"Zastávám teorii, že lidé, kteří se seznamují na internetu, nejsou schopni seznámit se normálně, protože se příliš zabydleli ve virtuálním světě a v reálu jsou nepoužitelní," myslí si Jennifer.

Diva tvrdí, že je mnohem zdravější potkat partnera svých snů někde v hospodě nebo na party.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 444