Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kolik stojí pravá láska? 120 tisíc!

Napadlo vás kolik žena utratí, než najde bezpečnou náruč svého pana Božského?

To, že najít toho pravého, není žádná sranda, vám potvrdí každá žena. Některé mají štěstí po pár letech, ale stále zvyšující se statistiky rozvodovosti hovoří o tom, že většina těch "šťastných za vodou" jednoduše sáhla vedle a v náruči štěstí se dlouho neohřála.

Rozpočet na hledání
Kolik tedy stojí průměrně najít pna Božského, Dokonalého, Jedinečného, zkrátka Jeho? Podle posledního výzkumu to vypadá, že to není žádná laciná záležitost. Aby také byla, že?

Vyjde to bezmála na 120 tisíc korun, což už je slušná investice. Navíc investice nejen finanční, ale i časová, neboť hledání zabere jedenáct let, během nichž musíte projít 39 schůzkami.

Za co ženy zaplatí ty závratné částky? Skoro čtyřicet tisíc stojí make up, garderobiéra a kadeřníci. Zbylých 80 tisíc tvoří výdaje za 39 schůzek s 15 různými muži. Tak to alespoň vyšlo z výsledku výzkumu, který provedl mezi ženami server onepoll.com.

Pouze 16 % žen má to štěstí, že najde svůj ideál na první pokus. Ze zbývajících žen 19 % najde svou spřízněnou duši jen proto, aby ji po nějaké době zase ztratilo.

Mnoho žabáků
Mluvčí webu řekl: „Je to choulostivý business. Ne jen kvůli ceně, ale hlavně protože příprava na každou jednu schůzku zabere spoustu času.“

Na závěr dodal lakonicky a velice trefně: „Znamená to, že před tím než políbíte svého prince, musíte políbit mnoho žabáků...“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 181