Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sériová nevěsta Linda / foto: The Sun

To je síla. Byla 23krát vdaná!

Jednou, dvakrát, dokonce i třikrát vstoupit do svazku manželského je celkem normální. Ale zvládnout to za 68 let života celkem třiadvacetkrát, to už je opravdu síla. Sériová nevěsta Linda Wolfe se zapsala do historie.

Je rekordmankou v počtu svateb a samozřejmě také rozvodů, které absolvovala. Osmašedesátiletá Britka se vdávala prvně v šestnácti letech. Proč to pak udělala ještě 22krát, to zdůvodňuje lakonicky: „Jsem prostě závislá na romantice…“

 
Kazatel i vězeň

Nejdelší manželství matky sedmi dětí trvalo sedm let. To nejkratší jen pár hodin, přesně 36 hodin. Nejdelší manželství měla se svou školní láskou, kterou si vzala v roce 1957. Třikrát si zase vzala nejlepšího milence ze všech manželů, jak sama říká. „Musela jsem se k němu vracet, táhlo mě to k němu.“

 

Spektrum ženichů bylo hodně široké, od trestance přes kazatele po barmany, instalatéry i muzikanty. Řadě z nich už ale nemůže přijít na jméno, jednoduše si je nevybaví.

 

Dva manželé jí zahýbali, což je z celkového počtu ještě poměrně přijatelný výsledek. Horší je, že ze dvou dalších manželů se vyklubali gayové.

 
Svatba rekordmanů

Linda je nyní zapsána v Guinessově knize světových rekordů jako žena s největším počtem svateb na kontě. A tahle sériová nevěsta chce rekordní čísla ještě vylepšit. Deset let je „single“, a tak se poohlíží po manželovi s pořadovým číslem 24. „Je to už dlouho, co jsem šla uličkou k oltáři. Chybí mi to,“ řekla deníku The Sun.

 

Její poslední manžel, to byl také „svatební kaskadér“. Linda byla jeho 29 nevěstou, on se tím také zařadil do rekordní listiny. Zemřel rok po svatbě v 88 letech.

 

Současná důchodkyně Linda tvrdí, že žádného ze svých manželů nikdy nepodváděla. Když se jí muž zalíbil, jednoduše se rozvedla a vzala si ho. „A že po mně chlapi šli…,“ zakončila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 539