Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy prádo z katalogu? Raději ne! / foto: Shutterstock.com

Luxusní šlapkou v 15 letech

Patnáctiletá britská školačka vedla dva měsíce dokonale utajený dvojí život. V jednom z nich chodila do školy a psala domácí úkoly, v tom druhém si vydělávala jako luxusní prostitutka. Za dva měsíce si přišla na 450 tisíc korun.

Zatímco přes týden seděla patnáctiletá britská žákyně v lavici, o víkendech pracovala pro eskontní službu a na hotelových pokojích uspokojovala muže. Tvrdila, že jí je osmnáct.

 

Šokující dvojí život dívky byl odhalen, když učitel našel kondomy v její školní brašně. Následně zavolal policisty, kteří odvedli školačku domů. Prohledali dům, v němž bydlí společně s matkou a nevlastním otcem a nalezli osm tisíc liber ukrytých na půdě.

 

Zpočátku policie podezírala rodiče, že prodávali svou dceru, a oba zatkla. Později ale vyšlo najevo, že dívka jednala na vlastní pěst a tak byl pár propuštěn bez obvinění. Dívka za mřížemi neskončila, podle policie s ní bude nakládáno jako s „obětí okolností“. Místo toho jí policisté zabavili peníze.

 
Za rok tři milióny

Vzhledem k tomu, že si za dva měsíce vydělala v přepočtu skoro půl miliónu, byl by její roční „příjem“, pokud by nebyla odhalena, neuvěřitelné 3 milióny korun.

 

Případ patnáctileté dívky, jejíž jméno nebylo z pochopitelných důvodů zveřejněno, zveřejnil deník The Sun. Uvedl, že kauza šokovala Británii, zejména organizace zabývajícími se dětskou problematikou.

 

„Jsem v absolutním šoku. Jako rodič chcete vědět, co vaše děti dělají, ale tahle dívka to evidentně dokázala před rodinou dokonale utajit,“ uvedla Michele Elliot z dětské nadace Kidscape a dodala: „Můžeme se jen domýšlet, co za myšlenkou prodávat sama sebe mohlo stát. Peníze, hezké věci nebo jen touha po vzrušení?“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 236