Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Podpatky / foto: shutterstock

Fajn místa, kde si narazit roštěnku

Když člověk, v tomto případě muž, přemýšlí nad místy, kde by se mohl nejlépe seznámit s nějakou příjemnou, mladou, živou a samozřejmě pohlednou slečnou, napadnou ho vcelku konvenční lokace – bary, kavárny či obchodní centra.

Ale je nabídka skutečně tak omezená? Nemyslíme si!

Organizovaný výlet
Při seznamování obvykle narazíte na fázi, kdy vzájemně testujete své koníčky – zkrátka, zda máte nějaké společné zájmy. Buď to vyjde, nebo ne. Tuto část ale můžete přeskočit účastí na některém z organizovaných výletů, z jejichž podstaty společný zájem vyplývá. Co třeba horolezectví, potápění, objíždění vinných sklípků atd. Je to skvělá šance, jak potkat skvělou ženu a seznámit se s ní v uvolněném prostředí.

Práce veřejné služby
Dobrovolničit ve veřejných službách nemusíte jen tehdy, pakliže vám to přikáže soud za nějaký ten delikt. Naopak je to šance, jak se seznámit se stejně sociálně cítícími slečnami. A že jich je docela dost! V takové práci se chtě nechtě zapojíte do pracovní struktury a dostanete hojně příležitostí ke komunikaci s ostatními. A nemusí to být jen zametání smetí – co třeba práce s malými dětmi? Tak se můžete ukázat ve výborném světle!

Fitko
Zajděte si do nějakého fitness centra a budete zírat, kolik opravdu pohledných, čerstvých a krásnými postavami disponujících dívek tu potkáte. Na druhou stranu, je celkem obtížné s nimi navázat kontakt tak, abyste nevypadali dotěrně. Za tímto účelem je dobré se přihlásit do organizovaných hodin, jako například spinning či jóga. Uzavřená komunita a vykonávání té samé činnosti vás sblíží. Je tu větší šance, že si vás vyhlédnutá kořist všimne a není tak těžké jí po cvičení pozvat na kafe.

Hodiny herectví
Působí to lehce praštěně, ale právě hodiny herectví nabízejí velký prostor k seznamování se s opačným pohlavím. Už jen proto, že se spolu hodně zasmějete v řízených improvizacích či rolích, do kterých budete uvedeni. Za chvíli padnou veškeré bariéry a s dalšími amatérskými herci se budete cítit jako skvělá parta. Nehledě na to, že v roli nějakého toho milovníka si zaflirtujete o sto šest.

Komunitní sítě
Jasně, že jste slyšeli o Libimseti (ostatně z něj jste sem přišli, že?), Facebooku, MySpace, případně Twitteru. Všechny tyto sociální a komunitní sítě nabízejí úžasnou možnost vyhledat si člověka, se kterým budete sdílet netradiční zájmy. Je to mnohem lepší a efektivnější než brouzdání po seznamkách, kdy opravdu nevíte, co vás čeká.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 224