Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Muži v posteli podle znamení

Každé znamení zvěrokruhu má mít své klady a zápory, ale jak je to v oblasti sexu? Tentokrát se podívejme na muže a co o jejich vztahu k intimitě vypovídá jeho znamení. Můžete pak směle porovnávat s realitou…

Vodnář
Znamení Vodnáře je ideálním sexuálním partnerem pro zkoušení a experimentování. Nebrání se ničemu novému, kupodivu ale nepřikládá sexu až tak velkou váhu. Je schopen se bez sexu obejít delší dobu než jiná znamení. Důležité je pro něj splynutí duší, nesnáší nadřazování a podvolování se ve všech směrech, je na to až moc kreativní. O ženu se zajímá jako o člověka, není pro něj jen objektem sexuálního chtíče. V oblibě má dlouhé nápadité a hravé předehry.

Ryby
Jsou nenapravitelnými romantiky, večeře a svíčky nepovažují za kýč. Občas moc přemýšlí, což jim brání v dokonalém prožitku sexu. Ryby moc dobře vycítí, pokud jsou k nim vysílány erotické signály. Pokud k sobě najdou vhodného partnera, pozvednou sex na neskutečný zážitek. Je citově založený a jeho nálada je snadno ovlivnitelná. Preferuje zkušené partnerky, nebrání se fantazii a má rád hry na kočku a myš. Jednou je dominantní on, podruhé partnerka.

Beran
Velmi přímočaré znamení, které svůj zájem i chuť na sex dají jasně najevo. Inklinují k drsnějšímu sexu, nebývají jim cizí animálnější projevy, škrábání, kousání, plácání po zadku, svazování… Rádi používají erotické pomůcky. Berani jsou snadno vzrušiví, ale stejně rychle může jejich chtíč a aktivita opadnout. Bývá rád v páru tím dominantním, nebrání se skupinovému sexu. Často bohužel příliš neřeší vlastní úlety, ale u své partnerky vyžaduje naprostou věrnost.

Známí muži v Beranu: Giacomo Casanova, Albert Einstein, Eddie Murphy, Adolf Hitler

Býk
Býci jsou požitkáři. Stejně jako sex si užívají dalších radostí života jako je dobré jídlo a pití. Není zastáncem rychlovek v nepohodlném prostředí. To si radši počká na vhodnou příležitost a náležitě si to užije. Obvykle bývají věrní a neradi mění svého již osvědčeného partnera, se kterým se jen zřídka kdy pouštějí do experimentů a extrémních zážitků na úkor pohodlí a vyzkoušených věcí. Má velkou výdrž a silně reaguje na vonné podněty těla.

Známí muži v Býku: William Shakespeare, Jack Nicholson, Karel IV., Salvador Dalí, Sigmund Freud

Blíženec
Blíženci jsou považováni za nejpromiskuitnější znamení ze všech. Nejde ani tak o neukojitelný sexuální chtíč, ale spíš o vrozenou potřebu užít si život naplno a vyzkoušet co nejvíce ve všech směrech. Jsou neklidní a zvídaví, někdy jejich zvědavost vede až ke zkoušení perverznějších praktik. Nuda s nimi opravdu nebývá, ale jako životní partneři nejsou všeobecně vnímáni jako výhra v loterii. Rychle se pro něco nadchnout, ale často je zláká něco dalšího. Samotný sex bývá akční a rychlý.

Známí muži v Blížencích: John F. Kennedy, Clint Eastwood, Bob Dylan, Alexandr Sergejevič Puškin

Rak
Sexualita u Raků je spojena s fyzickým kontaktem, bez kterého by nebyl schopný dostatečného vzrušení. Jsou velmi mazliví, nechávají se rádi hýčkat, ale se stejnou oblibou rozmazlují své partnerky. Bývají věrní, upřednostňují domov a stálou partnerku, na kterou se často fixují před náhodnými známostmi. Je jemný, empatický, rád se nechá pochválit. Je přeborníkem v orálním sexu.

Známí muži v Raku: Jan Neruda, Harrison Ford, Ernest Hemingway, Louis Armstrong, Rembrandt

Lev
Prostě Lvi salónů… jsou hodně sebevědomí, co se jejich postelového umění týče. Považují sami sebe za mistry v oboru. Rádi se předvádějí, dívají se s oblibou na detail spojení svého pohlavního orgánu s partnerčiným. Milují pochvaly a také je vyžadují, i když o sobě stejně nepochybují. V lásce a citech nebývá příliš stálý, u žen je oblíbený a žádaný. Snadno se zamiluje, odmiluje a zase zamiluje do jiné. Jde ale spíš o momentální okouzlení než opravdovou lásku.

Známí muži ve Lvu: Bolek Polívka, Fidel Castro, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman

Panna
Panny považují sex za přirozenou součást života, kterou si užívají, ale nedělají z ní velkou vědu. Nelámou si příliš hlavu, pokud zrovna není na obzoru sexuální partnerka, docela slušně si vystačí sami. Nehledají si protějšek za každou cenu, proto je v jejich řadách nejvíce lidí, kteří nikdy nevstoupí do manželství. Muž narozený v Panně není výrazně vášnivý, ale dbá na čistotu a vůni, má sklony k voyeurství (rád pozoruje druhé).

Známí muži v Panně: Michael Jackson, Sean Connery, Freddie Mercury, Lev Nikolajevič Tolstoj

Váhy
Muži v tomto váhavém znamení se snaží o neustálou harmonii, nesnáší konflikty a někdy se právě proto stávají submisivnějším článkem vztahu. S věrností na tom ale kupodivu nebývají nejlépe. Snadno podléhají lichotkám, jsou nerozhodní, vyhledávají především krásu, protože jsou silně esteticky založení a nebývají vulgární. Někdy inklinují k bisexuálním sklonům, četně zastoupeni jsou i mezi homosexuály.

Známí muži ve Vahách: Václav Havel, John Lennon, Luciano Pavarotti, Sting, Oscar Wilde

Štír
Znamení Štíra je vnímáno jako nejvíce sexuálně založené ze všech znamení. Sexuální pud se u Štírů projevuje velmi brzy a trvá po celou dobu jeho života. Štír je svou sexualitou silně ovládán, jeho okolí o tom ale často ani tušení. Je to totiž spíš muž činu než lidový vypravěč. Bývá skvělým milencem, citlivým, náruživým a mistrně ovládají anatomii ženského těla. Jeho vzrušení závisí především na uspokojení partnerky. Problém bývá s jejich přehnanou žárlivostí.

Známí muži ve Štíru: Pablo Picasso, Princ Charles, Voltaire, Fjodor Michajlovič Dostojevskij

Střelec
Láska pro Střelce nebývá nic zásadně trvalého a neměnného. Spíše jen jedno z dalších dobrodružství života. Má svobodnou mysl a nestálého ducha, proto se poměrně rychle začíná ve vztahu nudit. Jistoty pro trvalý vztah se u něj hledají poměrně těžko. Má rád spousty žen a nehodlá se jich jen tak vzdát. Sex ho nikdy neomrzí, jen dává často přednost kvantitě před kvalitou. Nebrání se více sexuálním vztahům najednou.

Známí muži ve Střelci: Steven Spielberg, Frank Sinatra, Radek John, Ludwig van Beethoven

Kozoroh
Kozorohové jsou konzervativní, nemají zapotřebí příliš vybočovat ze zajetých kolejí. Sex vnímají jako důstojné partnerské zacházení, kontrolují se, řídí se svými pravidly. Má tendence navazovat vztahy s výrazně mladšími dívkami. Nemá rád odmlouvání a odpírání rozkoše, své partnerce ale bývá věrný. Nevadí mu pocit být někým vlastněn.

Známí muži v Kozorohu: Elvis Presley, Richard Nixon, Kevin Costner, Karel Čapek

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 588