Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex / foto: Shutterstock

Prohození partnerů na jednu noc?

Právě se nacházíte ve skvělém harmonickém vztahu, který byste za nic na světě nechtěli měnit. Občas vám však myšlenky zbloudí i na někoho jiného než s kým denně sdílíte své lože, přesto ale nechcete ohrozit vztah nevěrou?

Řešení pro odvážné by tady bylo..  

Jistě, že se nejedná o nic nenormálního nebo dokonce špatného, když jednou za čas pomyslíme na nějakou třetí osůbku. Představám se není třeba bránit, ani je omezovat, ale neměly by překročit určitý rámec a případně potom i narušovat stávající vztah.

Pokud se jedná o případ, kdy by si většinou hlavně muži chtěli na jednu noc vyměnit své partnerky za účelem okořenění stávajícího dlohodobého vztahu a i ony by souhlasily, není zde žádný problém. Podobné chutě přijdou třeba po vzájemném vyprávění si dvou kamarádů pikantních detailů z ložnic obou párů.

Taková výměna partnerů mezi přáteli bývá mimo jiné dokonce i častým námětem divadelních her. Pokud se ale celá taková akce opravdu uskuteční, musí být založena na vzájemné důvěře a především shodě každého ze čtveřice zúčastněných. Jinak to bohužel bývá začátek konce... Pokud ale mezi páry panuje opravdu taková důvěra a jistě i určitá tolerance, nadhled a vyrovnanost, stačí se dohodnout, jakým způsobem k tomu dojde. Jestli jako smíšená "čtyřka" nebo se páry prohodí a každá dvojice se odebere na jiné místo.

Někdo by měl rád vše pod dohledem, někoho může dokonce pozorování svého partnera, jak souloží s někým jiným vzrušovat, ale většina lidí si tento pohled představit nedokáže ani v nejmenším. Jistá rizika číhají vždycky. Může se stát, že potom celou tu výměnnou 'hru' budete vidět totálně jinak než na začátku, a to nemluvě o možném vašem nebo partnerově zalíbení sexu v jiné posteli... Aby potom tato akce neprobíhala už i bez vašeho vědomí...

Myslíte si, že byste někdy byli schopní pro oživení vztahu udělat něco takového? A nebo je vám takové "čenžování" krajně proti srsti?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10