Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sh

Kdy se holka při sexu unudí k smrti?

Nedávno jsme odkryli pár nepříliš žádoucích postupů, jichž se dopouští muži a které se čas od času vloupají do ložnice…

Teď si představíme další. Zároveň ale stále muži mohou popisovat vlastní zkušenosti, co naopak v posteli často nezvládají jejich partnerky.

Bušení hlava nehlava…
Ukázky z pornofilmů, kdy si dámy nesmírně užívají sex s mužem, který s nezdolným nasazením a rychlostí kmitá tam a zpátky jako zbíječka, se v reálu s valným úspěchem setkává minimálně.

Nejen, že je tato scéna fyzicky velmi náročná, ale pro ženu je vzrušující pouze chvíli. Obvykle je zapotřebí k dosažení kýženého výsledku a jejího uspokojení jiných prostředků, které při sexu budou vést k dráždění klitorisu.

Monotónnost postupně zchladí vášeň
Poměrně často se také stává, že sex začne být pokaždé víceméně stejný. Když se detailně seznámí s tím, co má jejich partnerka ráda a zjistí, že to funguje, zdá se jim, že znají manuál na její uspokojení.

Jenže pokud se takový postup stane předvídatelný a ona ví, že po líbání na krku následuje krátká masáž bradavek, po které přijde hlazení vnitřní strany stehen… už to nebude mít takový náboj jako na začátku, kdy vzrušením skoro nedýchala…

Anální sex
Nepříjemnou zkušenost má jistě řada žen s požadavkem na praktiky, které jim nejsou zrovna po chuti, přičemž značné procento zastává anální sex, který odmítá spousta z nich. S přesvědčováním, že se jim to určitě bude moc líbit si už pomalu vymačkávají na prsty lubrikační gel a chystají se s ním na inkriminovaná místa…

Pokud ještě naléhají, mají slušně nakročeno k tomu, že budou mít zákaz návštěv i do jindy pohostinnějších skulinek. Poměrně účinnou zbraní je v těchto případech návrh: „Ano, miláčku. Ale nejdřív vyzkouším svůj vibrátor na tobě a když mi ukážeš, že se ti to opravdu líbí, zkusíme to.“

Pokud bude chtít chválit, udělá to sama…
Šlápnutím mimo jsou i otázky, které občas mohou přijít po sexu… Jedná se o typické: „Jak se ti to líbilo?“ případně: „Byla jsi?“ Úplně největší gól tomu nasadí ten, kdo o orgasmu svojí milenky začne pochybovat a ujišťovat se, že to nebylo jen divadlo.

Takové dotazy jsou opravdu mimo mísu – pokud má dotyčná potřebu orgasmus zahrát, zřejmě to už chce mít za sebou nebo chce partnera potěšit, ale dřív nebo později pozná, že škodí jen sama sobě. A pokud opravdu předstírá, asi to stejně nepřizná.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 397