Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: hollymadison.com

Tohle byla jednička v posteli Mr. Playboye

Byla milenkou číslo jedna v posteli Hugha Hefnera. Když jej však chtěla dotlačit k oltáři, „Mr. Playboy“ se postavil na zadní. A tak Holly Madison vztah s postarším, ale hodně čilým pracháčem ukončila.

Chtěla si Hefnera vzít a mít s ním děti. On jí ale loni v květnu vzkázal: „Sorry, Holly, opravdu tě miluju a myslím, že bych s tebou rád zůstal do konce mého života, ale manželství není součástí mé životní skládačky. Není to nic osobního, neměl jsem na manželství kliku.“

magazin.cz

magazin.cz

 

Naštvaná Holly pak na sklonku minulého roku na serveru TMZ.com oznámila, že s Hefnerem definitivně končí. „Když Holly říká, že je konec, tak je, hádám, konec,“ reagoval na to vládce impéria Playboy, proslulý tím, že je vždy obklopen minimálně třemi kráskami a další číhají nedaleko. I místo Madison bylo rychle zaplněno.

magazin.cz

magazin.cz

 

Madison si pak vyhlédla kouzelníka Crisse Angela, ovšem ani s ním jí vztah zrovna neklapal. Po několika měsících se s ním letos v únoru skoncovala a zdá se, že má chlapů až po krk. Vyznívá to alespoň z jejího prohlášení.

 

„Už nikdy nebudu s nikým randit. Vlastně chlapy ani nepotřebuji. Je mi fajn samotné a s mými přáteli. Jednoduše se soustředím na svou vlastní kariéru, na vlastní show, rozjedu něco svého,“ vzkázala.

magazin.cz

 

Ani tahle velmi pohledná a vnadná blondýnka tedy nedokázala proutníka Hefnera uhnat. Našlápnuto přitom měla slušně. Nikdy sice nebyla opravdovou Playmate, hrála v reality show Playboye s názvem „Dívka odvedle“, ale v Hefnerově rezidenci se usadila poměrně rychle. Rok ji navštěvovala, pak se stala jednou ze sedmi jeho tehdejších oficiálních milenek.

magazin.cz

magazin.cz

 

To bylo v roce 2001, už o rok později byla Hefnerovou jasnou jedničkou. Dokonce měla výsadu spát s ním v jeho ložnici. Jiné dívky odešly, další dvě oficiální milenky spaly ve vlastních ložnicích dole v hale. Jenže Holly chtěla víc… A zbytek už znáte.

 
magazin.cz

Často se hovoří o řadě plastických operací, které Holly Madison podstoupila, aby si známého milence udržela. Nejčastěji je zmiňována plastika nosu a vytvarování ňader, které si zároveň nechala zvětšit o tři čísla. Po rozchodu s „panem Playboyem“ si ze zad nechala odstranit tetování zajíčka, což je známý symbol časopisu.

magazin.cz

magazin.cz

 

Nyní se Holly protlouká v showbyznysu sama, ale rozhodně se neztrácí. Zúčastnila se americké verze pořadu Když hvězdy tančí, profiluje se jako bojovnice za práva zvířat, nechala se například nafotit nahá pro kampaň ochránců zvířat z organizace PETA, píše články o zvířatech do jednoho čtvrtletníku a věří, že rozjede vlastní televizní show a bude… slavná.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 685