Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Archiv

Nejvíc sexy žena světa je bisexuální

Žhavá hollywoodská kráska Megan Fox, která byla před časem vyhlášena nejvíc sexy ženou pod sluncem i v dalších přilehlých galaxiích, prohlásila, že je bisexuální.

Hvězda snímku Transformers nemá o své sexuální orientaci žádné pochyby. „Je to rozhodně tak, jsem bisexuální. Lidé se ostatně s touto orientací rodí, od narození jsou bisexuální, následnou volbu činí na základě tlaku společnosti,“ je přesvědčena půvabná bruneta.

 

O své bisexualitě se rozpovídala v magazínu Esquire. Dodala však, že nehodlá spát s jinými bisexuálními ženami. Proč?


„Nikdy s nimi nechci nic mít, protože spí také s muži a muži jsou tak nečistí. Proto se nikdy nevyspím s dívkou, která předtím již spala s mužem,“ svěřila se s poněkud svérázným názorem. „Takže jsem trochu pokrytec,“ dodala.

 

Naposledy s mužem, co teď?

Megan sama totiž s muži samozřejmě spala. Naposledy chodila s Brianem Austinem Greenem, hercem, jehož můžete znát z populárního seriálu Beverly Hills 90210. Během tohoto vztahu však hovořila o své lásce k ženám.

 

Minulý rok například odhalila, že měla poměr se striptérkou, ovšem dodala: „Lesbička nejsem.“ Bisexualita jí už nejspíš tak vyhraněná nepřipadá a bez problémů se k ní přihlásila. „Myslím si, že každý tvor, všichni lidé se rodí se schopností zaujmout obě pohlaví,“ doplnila.

 

Megan si sama sebe představovala ve vztahu s některými ženami. Za velmi sexy považuje například Olivii Wilde. „Ona je opravdu fascinující, skvostná. Je tak žhavá, že by mě klidně přinutila uškrtit býka holýma rukama.“


Nejvíce posedlá je ale Megan Fox jinou kráskou. „Jenna Jameson, ta je… Ach…,“ vzdychla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 531