Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sex na veřejnosti. Kde a jak

Veřejný prostor patří všem, tak proč ho nevyužít i trochu zajímavějším způsobem? Léto začalo, venku je teplo, tak proč se na sexuální hrátky zbytečně zavírat doma, když na veřejnosti je to o tolik více vzrušující.

Pod dekou
Tento způsob se hodí obzvlášť pro veřejné parky a pláže, kde je docela velká pravděpodobnost, že tu nebudete sami. Ale co, když to na vás přijde, stačí se zabalit do dek či ručníků a vrtět patřičnými partiemi, dokud není hotovo. Ideální pro to je samozřejmě spacák, jelikož z něj jen tak nevykouknou odhalené části těla. Pokud chcete být co nejvíce diskrétní, raději ztlumte hlasové projevy.

Dřevorubec
Zrovna jste na procházce v lese, nikde nikdo, ptáčci zpívají a v kalhotách cítíte podivné chvění. Co teď? Není nic jednoduššího než opřít dívku o strom a vstoupit do ní zezadu. Důležité je vybrat strom, o který se partnerka může dobře zapřít rukama, případně ho dokonce obejmout a vytvářet tak protitlak vašemu přirážení.

Stavění stanu

Představte si, že stavíte stan – žena je zatloukaným hřebíkem a muž kladivem. Partnerku přitlačte tváří k zemi a v průběhu aktu si přizpůsobujte ideální pozici. Pro několik posledních „ran“ může ze svého těla udělat vzdouvající se stan.

Ve křoví
Každý to někdy dělal, nebo by si to alespoň přál. Vzbuzuje to vzpomínky na mládí, lákavou nevěru, zlobivost až zkaženost. Nejvíce vzrušující to je, když si vyberete nějaké to křovíčko například na zahradní párty u svých přátel. Dívka se samozřejmě nechce umazat, a tak by měl muž posloužit coby podklad, na který partnerka sedne a sama určuje tempo.

Na stojáka
Fyzicky poněkud náročnější disciplína, ale zase opravdu vzrušující. Jen si to představte – jdete nějakou postranní uličkou, náhle narazíte na výklenek a oba vás to napadne. Rychle sundat kalhoty, nadzvednout partnerku a rychle konat – dokud síly stačí. Opět tu výraznou roli hraje pocit nepatřičnosti a negentlemanské jednání s dívkou. Vězte ale, že i ona si to užívá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 595