Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Oholeno / foto: sxc.hu

Typy chlapů, kterým ženy neodolají

Nestačíte se divit, jak je možné, že někteří muži mají všechno štěstí světa, když jde o ženy?

Ve skutečnosti to ale není žádné tajemství: existují archetypy chlapů, kterým něžné pohlaví prostě a jednoduše neodolá. A není to jen proto, že dobře vypadají.

Jde o to, že ženy jsou přitahovány specifickými charakterními stopami a dávají jednoznačně přednost mužů, u nichž tyto stopy objeví.

Romantik
Bezmezně věří na klasickou romantiku. Dívce neustále nosí květiny, bomboniéry a žádná večeře se u něj neobejde bez hořících svíček a následně vany bez rozházených okvětních lístků. Často volá, aby jí dal vědět, jak moc ji miluje. Na ženy jeho přístup zabírá především proto, že milují pozornost, kterou jim někdo dopřává. Zároveň cítí, že někdo opětuje její romantické tendence.

Ten, co si bezmezně věří

Je si sám sebou naprosto jist a nepřipouští si žádné pochybnosti o tom, že je nejlepší. Ve společnosti se chová asertivně až výbojně, díky čemuž vyzařuje auru moci a kontroly. Ve vztahu ho neznepokojují jiní muži, nežárlí na přátele své partnerky. A když si muž o sobě myslí, že je nejlepší a dává to najevo, postupně si to začnou myslet i ženy kolem něj.

Umělec
Umělecky založený chlap je neuvěřitelně kreativní a žije aktuálním okamžikem. Často využije své kreativity, aby ji ohromil, například složenou písničkou nebo malbou jen pro ni. Ženy se ve společnosti umělce cítí výjimečně, líbí se jim spontaneita, neočekávanost a překvapení, jež jsou na denním pořádku.

Cizinec
Pochází z daleké země, o které možná ani neslyšela. Má zajímavý životní příběh a sexy přízvuk. Jeho chápání světa se vymyká domácím konvencím. Může být trochu nepraktický a řešit běžné věci komplikovaně, tím ale často jen znásobí svůj šarm. Ženy mají rády odlišnost a libují si v randění s člověkem jiné kultury.

Dobrodruzi
Jejich mysl je naprosto volná a nezatížená materiálními statky. Chtějí si možná nejvíce užívat a jdou tam, kam je vítr zavane. Obvykle to znamená za nějakým tím dobrodružstvím. Příliš se nestará o následky svých činů, zkrátka jedná. Ženy je mají rády proto, že se s nimi cítí bezstarostně a obdivují jejich rebelskou náturu.

Intelektuál
Dokáže vyvolat velmi podnětnou debatu a přinést zajímavý pohled na věc. Zároveň umí naslouchat a je zvědavý na názor své partnerky. Nedělá mu problém dívku rozesmát svěžím smyslem pro humor. Zvládne se vyřečnit z každé situace. Ženy mají rády chytřejší muže, kteří je zároveň respektují a nedávají najevo svou intelektuální převahu přespříliš.

Pozorný muž
Předchozí kategorie jsou poměrně vyhraněné a ten, kdo do nich přirozeně nespadá, se v nich nebude cítit dobře a bude na něm jasně znát, že něco předstírá. Pokud přesto chcete být výjimeční a mít štěstí u žen, buďte prostě pozorní. Podržte ji dveře, noste ji malé dárečky, zajímejte se o její záležitosti, po večeři ji nezapomeňte nabídnout dezert apod. Možná to zní až příliš jednoduše, ale považte – když si žena projde vztahem s neurvalcem, padouchem a kdoví kým ještě, je nakonec hrozně ráda, že skončí u někoho, kdo se o ni hezky postará.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 534