Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Tipy a triky: jak sbalit holku

Stále nevycházíte z údivu, že některým mužům se holky a ženy balí tak jednoduše? Jak je to k čertu možné?

Vězte, že to není proto, že vypadají lépe, mají naditější portmonky nebo jsou snad chytřejší. Jen ve svůj prospěch nechávají pracovat sebedůvěru a vytrvalost.

Nemusíte být Don Juanem, abyste celkem jednoduše oslovili a sbalili ženu. Samozřejmě, nevyjde to vždy, ale s následujícími tipy své šance rapidně zvýšíte.

Oční kontakt předem
Navázat oční kontakt ještě před tím, než přejdete do fáze flirtování, je naprosto zásadní. Už jen proto, že vám napoví, jaké máte šance a může vám ušetřit zbytečně investovaný čas.

Podívejte se zkrátka na vyhlédnutou kořist z větší dálky a počkejte, až si vás všimne. Pokud oční kontakt udrží, máte zaděláno na úspěch. Pořádně prozkoumejte terén a ujistěte se, že na někoho nečeká. Větší šance je také u holek, které jsou samy a zjevně se po někom poohlížejí, než u těch, které jsou ve skupině s kamarády.

Vyberte si vždy jen jednu
Když už se pustíte třeba do flirtování se skupinou dívek, rozhodně to nehrajte na všechny, i když třeba ještě nemáte úplně jasno. Dívka se chce cítit speciálně, což se vám nepovede pokud se budete zaměřovat na všechny stejně. Vyberte si jednu a poctěte ji obzvláštní pozorností.

Udělejte z ní nejžhavější ženu na světě

Ženy se na muže nalepí často jen z prozaického důvodu: cítí se s ním zkrátka skvěle, jelikož jim dává dojem, že jsou těmi nejkrásnějšími na světě. Je to možná staromódní, ale lichotky stále zabírají. Pokud je umíte dobře načasovat a pojmout, máte takřka vyhráno a je tu velká šance, že se s vámi dotyčná bude chtít znovu sejít.

Jedna výjimka tu ale přece jen je. Pokud už o sobě žena má příliš vysoké sebevědomí, rozhodně jí ho ještě nezvyšujte.

Nepoužívejte klišé

Jistě, je to docela problém a kdejaký muž při kontaktu s ženou zabředá do bohapustých klišé, která působí trapně. Toho je třeba se vyvarovat. Budete totiž působit buď tak, že příliš tlačíte na pilu nebo naprosto nezkušeně, což je ještě horší. Nemusíte si vymýšlet hlouposti. Mnohdy se stačí jen usmívat, být příjemný a upřímný.

Oslovte ji jinde než v baru a nočním klubu

Bary či noční podniky považují mnozí za ideální místo k seznámení. Není tomu tak. Potlouká se tu spousta podivných existencí, které dotyčnou pravděpodobně již obtěžovaly před vámi. Případně budete jen tím posledním v dlouhé řadě odbytých, a to i přesto, že byste se jí za jiných okolností líbili. Ideálním místem je třeba kavárna či knihovna.

Vědět, kdy odejít

Inu, někdy to zkrátka nevyjde, tak proč prodlužovat trápení? Zachovejte si důstojnost a odejděte včas. Kdy, to vám prozradí řeč jejího těla. Dívá se při konverzaci na vás, nebo těká očima po místnosti? Vypadá znuděně? I když se snažíte sebevíc, nezabírá to. V tu chvíli je nejlepší prostě odkráčet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 350