Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Signály úspěchu při balení

Balení není jen tak. Někomu jde lépe, někomu hůře. Neexistují přitom zcela jasná znamení po několika minutách kontaktu, která by indikovala, že s vyhlédnutou kořistí nakonec skončíte v posteli.

V dalších minutách se může přihodit leccos. Záleží také na charakteru vašeho protějšku. Přece jen se ale dá z určitých signálů něco vyvodit a získat tak větší jistotu, případně toho raději nechat.

Naklání se k vám

Pakliže hovoříte s někým, komu nejste příliš sympatičtí, pravděpodobně se bude snažit udržet si svůj osobní či intimní prostor, do kterého vás nepustí. Avšak, pokud se k vám bude partner při konverzaci naklánět a sám tak eliminovat svůj osobní prostor, je to jasné znamení, že se s vámi cítí přinejmenším příjemně.

Podělí se o soukromé detaily
Ženy se zpravidla neotevřou jen tak někomu a před cizinci jsou obzvlášť obezřetné. Co se týče obecného tlachání, z toho nic moc nevyvodíte. Teprve když se žena začne otevírat a sdělovat velmi soukromé detaily o svém životě, můžete si být jisti tím, že vám důvěřuje nebo má z nějakého důvodu potřebu vám tyto věci říct. Cítí se s vámi naladěna na stejnou notu.

Začne mluvit o intimnostech

Pokud nejde zrovna o nějakou nymfomanku a začne skutečně mluvit o sexuálních intimnostech, byť ne hned o těch, které by se týkaly přímo vás, buďte si jisti, že jste na správné cestě. S trochou snahy dojdete k tomu, co má v posteli ráda ona a co vy a od toho už je jen krůček k realizaci.

Ukáže vám své tetování

Některé věci jsou určeny jen vybraným očím. Zejména tehdy, když jde o poněkud intimnější partie, jako například tetování nad zadečkem nebo mateřské znaménko na prsou. Pakliže skutečně nadzvedne tričko, aby vám něco z toho ukázala, vězte, že jde o jakousi ochutnávku toho, co můžete mít, pokud uděláte krok vpřed.

Vezme si s vámi taxi
Noc už končí, bar zavírá a vy odcházíte. Pokud jste se do této chvíle k ničemu neodhodlali, například k tomu, abyste ji pozvali k sobě, možná dostanete ještě jednu šanci. A sice tehdy, když vám řekne, abyste si vzali taxi napůl. Jde o jednoznačný signál přízně a snahu vás k něčemu dokopat. Tak ji nenechte upláchnout.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 184