Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Jak na sex ve vodě

Když se mluví o sexu, často se myslí na slova jako mokrý, kluzký a horký. To vše platí obzvlášť tehdy, když jde o sex ve vodě.

Může se zdát, že je to celé poměrně jednoduché, snadné a bezpečné. Zkrátka skočíte do bazénu nebo do moře a jdete na to.

Jenže sex ve vodě má svá rizika a stále více se ukazuje, že nemusí dopadnout úplně dobře, zejména pak pro ženy. Nabízíme pár tipů, jak takový sex absolvujete s co nejlepším výsledkem.

Bezpečný sex
Že jste ve vodě ještě neznamená, že nečelíte rizikům přenosu pohlavních nemocí nebo nechtěného onemocnění. Čelíte. Jenže s kondomem to pod vodou není vůbec jednoduché. Zkrátka proto, že kondom a voda se příliš nemusí. Zejména pak teplejší voda může kondom zničit. Navíc je tu větší riziko, že sklouzne. Proto se vyplatí dát opravdu dobrý pozor.

Zůstaňte mokří
Sex ve vodě – to musí přeci skvěle klouzat! Něco takového si řekne většina těch, kdo ho ještě nepodstoupili. Jakmile se do něj ale pustí, zjistí, že všechna ta voda zážitku rozhodně nepomáhá. Naopak, omyje prakticky veškerou přirozenou vlhkost a lubrikaci ženy, takže zejména pro ni může být takový sex nepříjemný. Měli byste proto použít vodě odolný lubrikační gel.

V bazénu
Čas od času je ve veřejných bazénech možné vidět vášnivou dvojici, která se neudržela a pustila se do toho před zraky všech. To rozhodně není dobré hned z několika důvodů. Určitá mravnost by se určitě měla zachovávat. Nehledě na to, že veřejný bazén není zrovna tím nejčistším prostředím. A jak známo, ženský pohlavní orgán je choulostivý na nejrůznější infekce. Už chápete? Proto doporučujeme bazén domácí a sex orální. Jeden z partnerů si sedne na okraj a ten druhý ve vodě si dá práci s jeho uspokojením.

Ve vaně/sprše
Ve vaně nebo ve sprše můžete začít skutečně dobrý „vodní“ sex. Některé vany jsou příliš malé pro misionářskou polohu, a tak nezbývá než to zkusit ve sprše. Do intimních míst se dostane jen málo vody, přesto ji ale ucítíte stékat po svých tělech, která budou zároveň zcela mokrá. Vyplatí se investovat do nějaké té gumy na zem, která zabrání uklouznutí a držák také není od věci.

V moři
Slaná voda není zrovna nejlepším přítelem vagíny. Možná nejlepším způsobem, jak dojít k uspokojení v moři, je použít pouhé ruce. Sex ve vlnách je totiž poměrně náročný a dotyční by měli být i dobrými plavci. Velkým nepřítelem je rovněž písek. Je totiž velká pravděpodobnost, že ho budete mít všude.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 318