Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vášeň / foto: shutterstock

Jak poznat, že vás chce

Když dobýváte nějakou ženu či dívku, musíte se pochopitelně hodně snažit a napnout všechny své síly – samozřejmě ne křečovitě.

Holky mají v tomto ohledu výhodu. Mohou jen sedět a přihlížet tomu, jak se můžete přetrhnout, abyste je dostali do postele, byť to provádíte značně galantním a nenápadným způsobem.

Je pak na ženě, zda vám vyhoví. Nečekejte ale, že řekne: „pojď, skočíme na to“. Mnohem spíše promluví její tělo. Prostřednictvím některého z náznaků vám napoví: „vem si mě“.

V nejhorším případě tento ani další náznaky nezpozorujete a budete se snažit do aleluja. To však ženě přestane imponovat, jelikož chce muže pozorné a schopné číst její přání.

Udržuje oční kontakt
Jistě, oční kontakt je důležitý vždy. Zkrátka jde o záležitost, která nešálí, nýbrž velmi silně napovídá. V tomto případě jde o přímočarou ženskou reakci. Když jí muž imponuje, nespouští z něj oči. Chlap si po chvíli může připadat snad až příliš pod drobnohledem, ale brzy zjistí, že se mu to líbí. Kdo už někdy něco takového zažil, pravděpodobně ví, jak takový pohled vypadá. Dívka ho pozoruje jakoby zpod řas a přitom se šibalsky usmívá. Ještě trochu vygradovat situaci a máte hotovo!

Poutá pozornost rukama
Když je žena nervózní, nevědomky si neustále upravuje vlasy, které to nepotřebují nebo rovná šaty, které jsou úplně v pořádku. Jde o pohyby, jež provádí, aniž by na sebe chtěla upozornit. Pakliže je jí s vámi ale dobře, budou pohyby jejích rukou vypadat úplně jinak. Samozřejmě ví, že ji neustále sledujete. A tak si jakoby mimoděk dovolí rukou přejet po prsou, stehně či dokonce po rtech. Vězte, že v takové chvíli se na vás nikdy nebude dívat – je to součást hry. Zároveň jde ale o znamení velikosti padesátimetrového neonu!

Naklání se blíže a blíže
Některé příliš liberální dívky vám padnou do náruče takřka hned na začátku. Vězte ale, že slovo liberální tu nahrazuje děvku. Spořádaná slečna si mezi sebou a vámi určí určitý prostor, který pak může využívat. Teprve když se s vámi bude cítit opravdu dobře, začne se lehce přibližovat a prostor zmenšovat. Bude tak dělat zejména ve chvílích, kdy si myslí, že se nedíváte, aby to nebylo příliš okaté. Samozřejmě ale chce, abyste rozdíl zpozorovali.

Dotýká se
Dotyky jsou pro ženy obvykle velmi intimní. A muži to často nechápou. Myslí si, že když se holku obejmou či chytí kolem pasu, bude spokojená. Ženám je to ale spíše nepříjemné. Ale ve chvíli, kdy se začne dotýkat sama žena, je vyhráno. Třeba tehdy, když vám položí ruku na předloktí. Zkušení muži ví, že jakmile se holka začne smát, položí svou ruku něžně na vaší a podívá se vám do očí, je vyhráno.

Chce, abyste jí viděli

V tomto případě jste třeba ještě ani nenavázali hovor. A už to přitom vypadá tak slibně! Vězte, že žena, které se líbíte, si bude dávat dobrý pozor, abyste na ní měli dobrý výhled. Nejlépe se to dá vyčíst, když výhled někdo na chvíli zakryje. Dotyčná se pak bude snažit dostat se zpět do vašeho zorného pole. Například na baru se vykloní pro drinky dále, než by bylo nutné. Nebo se půjde projít do vaší blízkosti. Věřte svým očím, jistě to dělá záměrně. A je-li tomu skutečně tak, připravte se na hodně vášnivou noc.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 186