Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Demi Moore / foto: Shutterstock

Demi Moore: Plastiky za milióny? Ani náhodou

Herečka Demi Mooreová radikálně odmítá zvěsti, že by si snad ke svému vzhledu dala pomoci od plastických chirurgů.

Její blízcí přátelé jsou ale přesvědčeni, že za různé operace tváře i těla už diva utratila v přepočtu skoro 6 milionů korun. Moore nedávno v rozhovoru přiznala, že se cítí dost mladá na to, aby měla další dítě. To, že prodělala plastické operace, ale kategoricky odmítá.

Nemusí prý vypadat na třicet
 "Je to naprostá lež, nikdy jsem si nic svém těle nenechala chirurgicky předělávat. Ale na druhou stranu bych nechtěla soudit nikoho, kdo plastiku prodělal. Nelíbí se mi však představa plastických operací, které mají zastavit stárnutí. Je to jen způsob, jak bojovat proti vlastním neurózám. Skalpel vám štěstí nepřinese," myslí si herečka.

Současně ale přiznává, že až se jednou rozpláče při pohledu na to, jak vypadá, asi takto mluvit přestane. "Teď mi vyhovuje vypadat jako dobře vyhlížející žena mého věku. Nemusím vypadat na třicet," řekla Demi reportérům listu Daily Mail.

Ti, kdo tvrdí, že Moore nemluví pravdu, zveřejnili, že herečka za plastiky utratila během posledních deseti let naopak hotové jmění. Prý hlavně proto, aby držela krok se svým o šestnáct let mladším manželem Ashtonem Kutcherem.

Ashton je její třetí manžel. Poprvé se vdávala za Freddyho Moorea, pak si vzala Bruce Willise, s nímž má tři dcery.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26