Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejen celebrity si rády užívají sex v letadle

Ve Velké Británii v minulých dnech vzbudila rozruch dědička impéria Guiness Clare Irby, která byla obviněna z nevhodného chování na palubě letadla.

Letuška s padákem
Ovšem tato roztomilá členka britské smetánky rozhodně není sama, kdo se ze slavných osobností může hlásit ke členství v takzvaném „Mile High Club“.  Tento klub je jakýmsi neoficiálním sdružením lidí, kteří prožili sex na palubě letícího letadla.

A kdože sem patří? Například hollywoodská hvězda Ralph Fiennes, který v roce 2007 zmizel na záchodky se sličnou stevardkou. Když vyšel skandál najevo, letuška dostala padáka. Hercovi ale pravděpodobně ještě stoupla popularita!

Zpěvák Robbie Williams zase v rozhovoru z roku 2006 prohlásil: „Když si vezmu drogy, ztrácím zábrany. Potom mám sex ve vlacích, letadlech, barech…“

Nejen celebrity
Nejsou to ale jen slavní, kteří si občas dovolí nějaký ten výstřelek. Dotazník z října minulého roku přinesl zajímavé výsledky mezi obyčejnými cestujícími. Každý desátý měl totiž určité zkušenosti se sexem za letu.

Je sex v letadle povolený nebo zakázaný? Inu, záleží na leteckých společnostech. Zatímco například Singapore Airlines mají v některých svých letadlech manželské postele, jasně deklarují, že sex na palubě je tabu. Zato Virgin Airlines se k tématu staví mnohem benevolentněji.

Leží to zřejmě na volnomyšlenkáři Richardu Bransonovi, který Virgin Airlines vlastní. Toho prý jeho dobrodružství za mladých let na palubách letadel inspirovala k tomu, aby svá letadla vybavil komfortními postelemi.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43